2777
2789
عنوان

النگو نقره

1115 بازدید | 12 پست

خانما کسی تازگی النگو نقره خریده.خوبه یا نه میخوام بخرم میشه لطف کنیدراهنماییم کنین.اصلا خوبه یانه

زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی

نشنیدم تاحالا

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیدم روکش طلا میکنن ولی نتی نخری بهتره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

عزیزم برو نقره فروشی پسند کن نقره رو و بده برات روکش طلایی میزنن هزینه‌ش هم زیاد نمیشه

فقط باید مواد شوینده مخصوصا پودر لباسشویی نزنی بهش چون بالاخره رنگه دیگه میره

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

از خانواده نقره ها  النگوشو دوست ندارم

قشنگ نیست حیف پول

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

دستبند بخر

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت