2777
2789
عنوان

نفرین خانواده سمی مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست
اخه منم پرخاش گر شدم و جوابشونو میدم گاهی ولی دست خودم نیست ۲۲ ساله ساکت بوده بخدا دیگ نمیکشم

سعي كن جواب ندي تو ذهن خودت جواب بده ،چند تا نفس عميق بكش صلوات بغرست تا اروم بشي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اجازه نفس کشیدن بزور دارم چ برسه مستقلی دعا کن ازدواج کنم از بخت بدم خاستگار ندارم واقها توی عذاب ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم بابت این شرایط. جز دعا کاری از دستم بر نمیاد عزیزم. 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

از اول جو خانوادتون پر تنش بوده و بعدها والدینت مذهبی شدن.پس نفریناشون ربطی به مذهبی بودن یا نبودنشون نداره.

نفرین ناحق هم نمیگیره.

شما هم اندازه خودت تو کار خونه کمک کن،مودب باش و پرخاش نکن.تا میبینی مادرت داره شروع میکنه،برو تو اتاقت.نمون اونجا که هم اذیت شی و کش پیدا کنه هم اعصاب خورد بشه و جواب بدی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

سعي كن جواب ندي تو ذهن خودت جواب بده ،چند تا نفس عميق بكش صلوات بغرست تا اروم بشي

خیلی سخته  و کنترل کردنش کار هرکسی نیست💔

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
جوونی تباه شده هیچ ذوقی ندارم واسه زندگیم مرده روحم دعا کنید نجات پیدا کنم

عزیزدلم از ته قلبم دعا می کنم واست خدا خودش راه نجات بذاره جلوت

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

میدونی عزیزم من همین ک فاصله میگیرم و میرم خوابگاه اروم ترین ادمیم ک میتونی ببینی واقعا ن بحثی ن دعو ...

خب خداروشکر پس اجازه نده رو شما تاثیر بزارن حرفهایی که بی پایه و اساسن اصلا اهمیت نده و جواب نده متاسفانه آدمهای اینطوری شخصیت و روح و روان طرف مقابلشون رو هدف قرار میدن 

از اول جو خانوادتون پر تنش بوده و بعدها والدینت مذهبی شدن.پس نفریناشون ربطی به مذهبی بودن یا نبودنشو ...

گفتم ک مذهبی بودنشون طور دیگ ای عذاب میده مثلا هر لباس موجه ای ام ک بپوشم من ی ج*ده خرابم چون چادر سرم نیست وقتی روتین پوستی انجام بدم هرزم ایناس ک اذیت میکنه وگرنه پرخاشگری ام بوده

خدا میدونه یکماه سد خونه تکونی پدرم درومو چقد کناره شستم چقد پتو شستم چقدد تمیز کردم هر روز طرف و غذا بامن بود تهش بقران ازش بپرسی میگ نه این هیچ  کاری نمیکنه مفت خوره خدا لعنتش کنه

خب خداروشکر پس اجازه نده رو شما تاثیر بزارن حرفهایی که بی پایه و اساسن اصلا اهمیت نده و جواب نده متا ...

تحملش واسم خیلی سخته فقط دیگ نمیتونم😭کاش خود کشی حرام نبود انقد خستم ک میدونم اون کارو کنم باز عذاب میبینم میخوام ی گوشه وایسم تا بمیرم فقط🤦🏻‍♀️

گفتم ک مذهبی بودنشون طور دیگ ای عذاب میده مثلا هر لباس موجه ای ام ک بپوشم من ی ج*ده خرابم چون چادر س ...

کاش بتونین برین یه مشاور.یا از ینفر که تو فامیل قبولش دارن،کمک بخواهین تا باهاشون حرف بزنن.

البته بیشتر دید پدرها به بچه،بسته به نوع نظر مادرهاست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

کاش بتونین برین یه مشاور.یا از ینفر که تو فامیل قبولش دارن،کمک بخواهین تا باهاشون حرف بزنن.البته بیش ...

دقیقا همه چی مادرمه و اونم تکرارش میکنه 

ن متاسفانه جز خدشون هیچ کسو قبول ندارن

دقیقا همه چی مادرمه و اونم تکرارش میکنه ن متاسفانه جز خدشون هیچ کسو قبول ندارن

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم❤️