2777
2789
عنوان

شب ادراری

202 بازدید | 27 پست

خانما خستم دیگه خودم خجالت میکشم فرزندم شش سالگیش( تموم میشه )پوشک کنم هر راهی به ذهنم رسید انجام دادم جواب نگرفتم کسی هست راه حلی بهم بده یا مشکل مشابه منو داشته باشه؟خانما خستم دیگه خودم خجالت میکشم فرزندم وارد هفت ساله رو پوشک کنم هر راهی به ذهنم رسید انجام دادم جواب نگرفتم کسی هست راه حلی بهم بده یا مشکل مشابه منو داشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردمش اسپری داد تشنج کرد دکتر گفت تا نه سالگی خوب میشه ارثی هست پدرش تا ده سالگی بوده

پوشک نکن زشته بچه اعتماد به نفس و عزت نفسش خورد میشه 

شب مایعات نده در حد یک لیوان آب فقط 

با روغن سیاه دانه شکمشو ماساژ بده 

کلیه هاشو گرم بگیر 

جلوی کولر نخوابه که باد بهش نخوره 

شب قبل خواب بگو بره دستشویی که تخلیه بشه 

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

بردمش اسپری داد تشنج کرد دکتر گفت تا نه سالگی خوب میشه ارثی هست پدرش تا ده سالگی بوده

خب پس نگرانیت واسه چیه؟

ارثیه دیگه

شبا مایعات نده زیاد

بین شب اگه تکون خورد بیدارش کن بره توالت

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم ما کلا خانوادمون بیشتر پسرها و چندتا دختر شب ادارای داشتن ... تنها راه حل اینکه ساعت 8 به بعد مایعات نخورن و ساعت 5 صبح حتما ببری دستشویی .. تا بدن عادت کنه به این روال .. ار همه چیز بخوره و شما هم شب نخوای خوابت بهم بریزه نمیشه دارو هم نداره ... باید بدن عادت کنه از امشب شروع کن هر وقت خوابید  هر 3 ساعت ببر دستشویی سه هفته وقت بده هر 4 ساعت ببر بعد بکن هر 5 ساعت و  6 ماه هر روز ساعت 5 صبح بدنش عاد میکنه ... ماه همه با این روش عادت میدیم ... اما باید به خودت سختی بدی نگی خسته هستم نمی تونم ببرم نبری درست نمیشه