2777
2789
عنوان

رفیق بیشعورم

263 بازدید | 26 پست

پیام داد منم با این 😂 روی پیام واکنش دادم بعد نوش

ک.. ص بی.. بیت ک.. یری اکت نشون میدی 

من فقط نوشتم برای تربیب خانوادت متاسفم ابن خیلی ساله رفیق منه برام مهم نیست به چه شخصی فوش داده مهم اینه من از آدم بی ادب که فکر میکنه هرچی آدم فوش بده صمیمی تره بدم میاد چون اگه الان به روش بخندم فردا به پدر و مادرمم فوش میده و حرمت نمیزاره اون ۱۶ سالشه من هنوز ۱۵ نشدم ولی اگه لازم بشه بلاکش میکنم تا بفهمه خط قرمز های منو رد کنه چی میشه 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کی فحش داده به جز تو چرا به حرفش خندیدی

کلن داشتیم میخندیدیم به یه چیزی خودش اینطوری 

پیام داد

آره😂

منم😂

این دو تا پیامش بود منم با 😂 این روی پیاماش واکنش دادم

نتیجه شوخی همینه دیگه

ولی هیچ استیکر خنده ای نداشت پیامش 

فوش خالص بود بعدشم من هر وقت به اون فوش دادم تو شوخی این حقو داره داشتیم در مورد یه کلیپ میخندیدیم

نمیدونم شاید جدیدن فوش چیز عادی شده باشه اما هنوز برای من خط قرمزه

ولی هیچ استیکر خنده ای نداشت پیامش فوش خالص بود بعدشم من هر وقت به اون فوش دادم تو شوخی این حقو داره ...

کاش براش اون تکست اخریو نمی‌نوشتی ی چی دیگه مثل خودش مینوشتی

𓄂𓆃

کاش براش اون تکست اخریو نمی‌نوشتی ی چی دیگه مثل خودش مینوشتی

بهتر اینکارو نکردم البته اگر به شخص پدر یا مادرم میگفت حتما با خاک یکسانش میکردم ولی اگه منم فوش بدم فرق من یا اون چیه منم میشم به بیشعور مثل خودش

خیلی جدیش گرفتی

چطور؟ 

البته مهم نیست چند سال باهام رفیقه ولی

اگه ببینم شعور نداره میتونه یک ثانیه از چشمم برای همیشه بیوفته همیشه میگن پرتگاه چشم آخر نداره کسی که افتاد دیگه به چشم نمیاد