بهتون قول شرف میدم سه تا برگه این بنویسم یکیو بزارم تا حرم امام حسین یکی امام علی یکی هم کاظمین ببرم فقط اگه میشه شماهم ۲تا صلوات بفرست که من فرهنگیان قبول بشم همین امسال
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
التماس دعا برای سلامتی دخترام رهاورستا برای شفای محنای دختر۱۱ساله ای که تشنج مقاوم به دارو داره ،بالای یه میلیارد هزینه عملش وپدرش مستاجر وتوان مالی نداره😔 ،التماس دعا برای درست شدن اخلاق همسرم که مدام دعوا راه میندازه وجنگ اعصاب داره تو خونه دیگه به مرض جونو رسیدم تو خدا به مولا علی (ع)بگو به دادم برسه به حرمت بانوی خوبیها🥺😥
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔