2777
2789
عنوان

میخام برم کربلا اسم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 497 پست

@ملکه_شب111سلامتیش و حاجت روایشش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نادیکردسلامتیش و حاجت روایشش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

التماس دعا برای سلامتی دخترام رهاورستا برای شفای محنای دختر۱۱ساله ای که تشنج مقاوم به دارو داره ،بالای یه میلیارد هزینه عملش وپدرش مستاجر وتوان مالی نداره😔 ،التماس دعا برای درست شدن اخلاق همسرم که مدام دعوا راه میندازه وجنگ اعصاب داره تو خونه دیگه به مرض جونو رسیدم تو خدا به مولا علی (ع)بگو به دادم برسه به حرمت بانوی خوبیها🥺😥

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

@سوداهستم9‍ شفای بیماری که دارند 

سلامتیش و حاجت روایشش

@درخت_الماسسلامتیش و حاجت روایشش

نعیمه

عباس

نبی

والیه

صبا

علی

آرشام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

2790
2778
2791
2779
2792