2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی چرا بینی م بدشکل تر شده 😟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
عزیزم کشیدن بخیه درد داره ؟میگفتن تامپون درد نداره ولی درد داشت برام البته درد لحظه ای 🥺

دردش کمه 

با انبر میگیره میکشه بعد با تیغ میبره 

اون کشیدنش میسوزه یه ثانیه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

مرسی قربونت برم اره نمی‌دونستم در این حد ورم داره و بد فرم میشه داشتم سکته میکردم 😂عزیزم بنظرت تا ک ...

الآنم میتونی برای ضروریات بری اما خیلی باید مراقب باشی

بخاطر ضربه و صدماتش 

چون الان آفتاب و گرما زیاده و نمیتونی عینک بزنی ترجیحا نرو😂

اینو بهت بگم تا خیالت راحت بشه ، تا چهار پنج ماه دماغت هر روز یه شکل متفاوت هست و یه طرفش وَرم داره 

اما به تغییر کردن و زیباییش می ارزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآنم میتونی برای ضروریات بری اما خیلی باید مراقب باشیبخاطر ضربه و صدماتش چون الان آفتاب و گرما زیاد ...

اره میتونم برم ولی راستش میترسم چون دماغم آسیب پذیری خیلی گفتم یکم خودشو بگیره 😄

یکی دو هفته نرم بیرون بعدش که یکم شکل گرفت و محکم شد میرم بیرون 

اره میتونم برم ولی راستش میترسم چون دماغم آسیب پذیری خیلی گفتم یکم خودشو بگیره 😄یکی دو هفته نرم بیر ...

دکتر من حتی اجازه نمی‌داد خودم چسب بینی عوض کنم 

می‌گفت بینی فعلا نَرم هست و آسیب پذیر 

تا یک ماه ، هر هفته میرفتم مطب خودش چسب عوض میکرد

مرسی قربونت برم که توضیح دادی آروم تر شدم فقط یه راهنمایی عزیزم بنظرت تا کی بیرون نرم از خونه و آرای ...

عزیزم من دوستم دوهفته بعدش همه جا میرفت و اصلا هم رعایت نکرد و قهقهه بلند میزد😀😂ولی الان خیلی خوب شده 

ولی شما کاملا تا 20 _15 روز رعایت کن  بهتر هم میشه اگه یه موقع هم یادت رفت و بی دقتی کردی غصه نخور چیزی نیست