2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید روحم داغونه🙂

60 بازدید | 7 پست

اکسم فامیل بود خیلی دوسش داشتم خیلیییییییی اونم به ظاهر می‌گفت خیلی منو دوست داره ازش هم خبر داشتم دوست دختر ندارع ولی دیدم هفته آخر سرد باهام حرف نمیزنه آخر شب بهم گفت میای همه چیزو تموم کنیم آخه من تجربه اولمع میترسم اذیتت کنم و من می‌خوام همه چیز قانونی باشه اهل دوست دختر نیستم فقط ازدواج ( من۱۸ سالمه نمیشه فعلا ازدواج کنم) بعد بهم گفت ایندمون خراب میشه من می‌خوام بشم مربی باشگاه نمیتونم حالا حالا ها ازدواج کنم 

دوستم چند روز بعد بهش پیام داد که برگرده اما قبول نکرد 

چکار کنم میشه دلداریم بدید 

بهش پیام بدم برگرده خودمو سبک کردم؟

پیام نده برای شخصیت خودت ارزش قائل شو

شماره شو پاک کن،چتاروهم پاک کن 

اصلا گوشی تو فلش کن 

یه مدت جاهایی که هست نرو 

به مرور آروم میگیری ،با خدا زیاد حرف بزن حتی شد گریه کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام نده برای شخصیت خودت ارزش قائل شوشماره شو پاک کن،چتاروهم پاک کن اصلا گوشی تو فلش کن یه مدت جاهای ...

خیلی گریه کردم جوری که چشام ضعیف شد ولی چی شد که از قلبم نفسم زندگیم جونم زن ایندم مامان دخترم تبدیل شدم به کسی که قانونی نیست🙂

چند وقته میگذره؟جسارتا رابطه نزدیک داشتی؟

حدود بیست روز 

نه اصلاااااااا اون بیچاره می‌گفت چون فعلا سنت کمه ممکنه مامان بابات شک کنن چرا تنها میای بیرون حتی بهت نمیگم‌ باهم بریم بیرون هم ولی معلوم بود دوست داره مثلا با هم بریم کافه ای جایی

چون شهرمون کوچیکه آشنا زیاد میدیدیم نرفتیم هیچ جایی 

حدود بیست روز نه اصلاااااااا اون بیچاره می‌گفت چون فعلا سنت کمه ممکنه مامان بابات شک کنن چرا تنها می ...

برای من دو سال گذشت تا آروم بگیرم و بگم تو مرحله خواستگاری هم بودیم،صبور باش 

خب خدارو شکر