2777
2789
عنوان

پارتنرم بهم گفت

124 بازدید | 13 پست

داشتیم چت میکردیم

اون رفت یه دفعه

منم رفتم

ی دفهه گفت فک کردم توهم مثل من زل زدی ب چت

گفتم تو رفتی، منم رفتم( بدون لحن دعوا و...)

گفت دو کلمه از مادر عروس

چی جواب بدم؟ البته گذشت ازش چیزی نگفتم

توهین کرد؟ یغنی چی؟

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....

نه حرف زده حس بدی نگرفتم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

معنیش چیه؟ توهینه؟🥲

نه توهین نکرده حرف زدید 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نه توهین نکرده حرف زدید

نمیدونم این پیامی که گفتم تو رفتی منم رفتم رو ریپ زد گفت دوکلمه از مادر عروس

دیگه منم ناراحت ضدم ولی ب رو خودم نیوردم، گفتم میخواستم حالت رو بپرسم

گفت ممنونم

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....
نمیدونم این پیامی که گفتم تو رفتی منم رفتم رو ریپ زد گفت دوکلمه از مادر عروسدیگه منم ناراحت ضدم ولی ...

شاید حوصله صحبت نداشته یا ذهنش درگیر بوده