2777
2789
عنوان

فیلمای عروسیم پاک شده

224 بازدید | 15 پست

خیلی عجیبه همه فیلمای بله برونم که توتالار گرفتم به طرزعجیبی پاک شدن همه روریخته بودم روی فلش از

1سال ونیم پیش نگاه نکردم دیگه فیلمارو

الان اومدم نگاه کنم برای جشن عروسیم میبینم هیچ فیلمی میگه وجودنداره درصورتی که قبلابود وچن بارتوتلویزیون دیدم وآخرین بارقبل اینکه الان ببینم پاک شده آخرین بارفلشم رودادم خواهرشوهرم واون میخواست فیلمای ماروببینه بهش دادم نگاه کنه وبعدنگاه کرده بودداده بودولی من نگاه نکردم دیگه ازاون موقع الان میبینم فیلماهیچکدومش نیست ای خدا چیکارکنم خیلی ناراحت شدم فکرکنم شوهرم روی هاردهم یه نسخه ازش داشته باشه قبلاریختیم فکرکنم امیدوارم که باشه

شااید خواهر شوهرت پاک کرده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فلش زود خراب میشه 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

شاید فلشتون ویروسی شده عزیزم پریده، ویروسی بشه اینطور میشه ،ان شاءالله همسرتون یه نسخه تو هاردشون داشته باشن

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
ازعمدپاک کرده یعنی به نظرت؟نمیدونم والاعجیبه

نمیدونم والا نمیشه الکی قضاوت کنم

ولی چون اخرین بار دست اون بوده امکانش هس که پاک کرده باشه. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اخه فلشم روهیچ استفاده نکردم یک سال ونیمه امافلشم درسته خراب نیستش ها فقط میگه چیزی وجودنداره کامل م ...

به استفاده کردن یا نکردن نیست 

مثلا بدون اجکت از تلویزیون خارج کنید ممکنه خراب بشه 

کلا اگه برات مهمه چیزی رو فلش نگه ندار 

الآنم ببر بده شاید بتوانن برات ریکاوری کنند اگه رو هارد ندارین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز