2777
2789
عنوان

مامانا بیان بچه دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نظرم همونه اما میترسم بخرم هزینه کنم بچم استفاده نکنه هرچند دوکارس بهتراز راکر ماهیه اما راکر ما ...

اسی شما از مارک ویتاپلکس چی داشتی ایا واقعا راضی بودی یا تبلیغاته میگن خوبه ؟ موهام بشدددددددت ساقه هاش خشکه موخوره نیزنه و بد حالته توروخدا اگ بده بگو الکی پول ندم هزارتا چیز خریدم تاثیرشون فقط تا یه روز بعد میپره 

منم نظرم همونه اما میترسم بخرم هزینه کنم بچم استفاده نکنه هرچند دوکارس بهتراز راکر ماهیه اما راکر ما ...

سلام عزیزم شما کرم موی خوب میشناسی ؟ من موهام بشددددت ساقه هاش خشک و بدحالت شده چندساله . دنبال کرم موی خیلی خوبم ک موهامو نرم و خوش حالت کنه و نرمیش تا حموم بعد بمونه . هررررچی تاحالا زدم فقط تا چندساعت یا نهایت یک روز نرم کرده فرداش انگار هییییجی نزدم . خسته شدم ازخریدن محصولات مختلف و پول هدر دادن 😔😔😔

سلام عزیزم شما کرم موی خوب میشناسی ؟ من موهام بشددددت ساقه هاش خشک و بدحالت شده چندساله . دنبال کرم ...

اولا زینک پلاس وبیوتین مصرف کن

ماسک موخارجی داخل حموم بخر بزن

ویتامین آ مخصوص مو بخر بعدحموم بزن

باید یسره برسی دیگه اتومو اصلا نزنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اولا زینک پلاس وبیوتین مصرف کنماسک موخارجی داخل حموم بخر بزنویتامین آ مخصوص مو بخر بعدحموم بزنباید ی ...

اتو اینا اصلا نمیزنم همه اینکارارو میکنم ی مقدار بهترشده ولی بازم مثل قبل نشده 

عزیزم ویتامین آ مخصوص مو چیه برا بعد حمام نشنیده بودم؟