2777
2789
عنوان

مامانا بیان بچه دارا

139 بازدید | 23 پست

سلام بنظرتون بچه ها بین این دوتا وسیله کدومشو بیشتر دوستدارن

علاقه بچه به کدومه

راکر اسب چرخدار.   یااااااا
راکر ماهی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اسب چرخ دار

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

اسب

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من اسب ولی بچه رو ببر خودش  انتخاب کنه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اسب چرخ دار

منم نظرم همونه اما میترسم بخرم هزینه کنم بچم استفاده نکنه هرچند دوکارس بهتراز راکر ماهیه اما راکر ماهی نمیدونم چرا گرونتره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم نظرم همونه اما میترسم بخرم هزینه کنم بچم استفاده نکنه هرچند دوکارس بهتراز راکر ماهیه اما راکر ما ...

کلا هر چی بخری چند روز اول بازی میکنن بعد دیگه مگه چی بشه بازی کنن پسر من هم دوچرخه داره اسکوتر و از این اسبا ام داره ولی ی موتور کوچولو داره عاشق اونه همش با اون بازی میکنه

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

کلا هر چی بخری چند روز اول بازی میکنن بعد دیگه مگه چی بشه بازی کنن پسر من هم دوچرخه داره اسکوتر و از ...

وای اره بچه ها عاشق اون موتورای اسبی هستن منم زیاد دیدم بچه ها انقدی ک ازاون موتورا خوششون میاد همه جا باخودشون میبرن

تو طرحهای مختلفن بعضیا فیلن بعضیام موتور ساده

وای اره بچه ها عاشق اون موتورای اسبی هستن منم زیاد دیدم بچه ها انقدی ک ازاون موتورا خوششون میاد همه ...

پسر من یکی از همون اسب راکرا داره ک فقط نگه داشته بازی نمیکنه مگه اینکه بچه ای بیاد خونمون بخاد نزاره اون بازی کنه سوار شه ولی اون موتور کوچیکه چرخ داره خیلی سبک و راحتم هست پارکم میریم میاره با خودش

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

پسر من یکی از همون اسب راکرا داره ک فقط نگه داشته بازی نمیکنه مگه اینکه بچه ای بیاد خونمون بخاد نزار ...

😂😂😂خداحفظش کنه 

میشه از موتورش عکس بدی ببینم متوجه شدم کدومارو میگی