2777
2789
عنوان

دلم گرفته

73 بازدید | 14 پست

اگر متوجه بشید خواهرهاتون پشت سرتون حرف های نامربوط میزنن چکارمیکنید 

به روشون میارید یا قطع رابطه میکنید 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه میکنم بی شک خداروشکر خواهر ندارم ولی مادرم یکبار شنید که خواهرش بهش حسودی میکرده و زیاد چرتو پرت می‌گفته خلاصه کلا باهاش قطع رابطه کرد حتی وقتی زنگ هم میزنه تلفنو قطع میکنه روش 

مهندس 

قطع رابطه میکنم بی شک خداروشکر خواهر ندارم ولی مادرم یکبار شنید که خواهرش بهش حسودی میکرده و زیاد چر ...

خیلی به هم ریختم ازوقتی شنیدم 

ادم از غریبه حرف بشنوه زیاد حرص نمیخوره ادم واقعا از خواهر خودش انتظار همچین کارایی رو نداره 

مادرتون چند ساله با خواهرش قهره؟

خیلی به هم ریختم ازوقتی شنیدم ادم از غریبه حرف بشنوه زیاد حرص نمیخوره ادم واقعا از خواهر خودش انتظار ...

حرص نخور از هر آدمی هر چیزی بعیده ۱۸ ساله باهم قهرن حتی سلام علیک هم نمیکنن 

مهندس 

حرص نخور از هر آدمی هر چیزی بعیده ۱۸ ساله باهم قهرن حتی سلام علیک هم نمیکنن

پس منم باید اززندگیم حذفشون کنم

پس منم باید اززندگیم حذفشون کنم

بله باید حذف کنی پدر من خیلی وقت پیش به برادر هاش اعتماد کرد که کار ساختمانی انجام بدن پدر منو ورشکست کردن حالا الان اونا دنبال یه سلام پدر منن از اینورهم مادرم خیلی وقت پیش ها کلا آدم های اشتباه و از زندگیش انداخت بیرون چون میدونست اشتباهن دوتایی پیشرفت کردن حالا خواهر مادرم(خالم)فقط میخواد مامانمو ببینه که مادرم اجازه دیدنشو هم نمیده 

آدمای اشتباه تو زندگی موجب فلاکت میشن هر دقیقه باید اعصابتون بخاطرش خورد کنی ولی اگر حذفشون کنی دیگه کسی نیست که انرژی منفی بده زندگیتو داغون بکنه 

مهندس 

بله باید حذف کنی پدر من خیلی وقت پیش به برادر هاش اعتماد کرد که کار ساختمانی انجام بدن پدر منو ورشکس ...

بنظرت حرف هایی ک زدن روبه روشون بیارم بعد قطع رابطه کنم یا اینکه چیزی نگم 

بنظرت حرف هایی ک زدن روبه روشون بیارم بعد قطع رابطه کنم یا اینکه چیزی نگم

چیزی نگو عزیز من اگر بگی متوجه میشن نقطه ضعف چیه هر دقیقه تکرار می‌کنند و بعد هم قطع رابطه کنی باز اذیتت میکنن از طریق هر شخصی 

مهندس 

چیزی نگو عزیز من اگر بگی متوجه میشن نقطه ضعف چیه هر دقیقه تکرار می‌کنند و بعد هم قطع رابطه کنی باز ا ...

عزیزم ممنون ک راهنماییم کردی 

شما خیلی عاقلی ....من با ۳۲ سال سن هنوز خیلی چیزا رونمیدونم هیعیییییییبیی

عزیزم ممنون ک راهنماییم کردی شما خیلی عاقلی ....من با ۳۲ سال سن هنوز خیلی چیزا رونمیدونم هیعیییییییب ...

خواهش میکنم عزیزم نظر لطف شماست اینجوری نگین شما تجربتون از بنده بیشتر هستش دلیل نمیشه که چیزی نمیدونین وقتی تجربتون بالا باشه خیلی بهتون کمک میکنه اینجوری هم دیگه نگید بنده از شما درس میگیرم 

مهندس 

خواهش میکنم عزیزم نظر لطف شماست اینجوری نگین شما تجربتون از بنده بیشتر هستش دلیل نمیشه که چیزی نمیدو ...

جدی میگم 

من متاسفانه توی خانواده سمی و بیخیالی بزرگ شدم مادرم چیزی بهمون یاد نداد من واسه هر چیزی ک توی زندگیم یادگرفتم کلی ازمون و خطاکردم و تاوان دادم 

جدی میگم من متاسفانه توی خانواده سمی و بیخیالی بزرگ شدم مادرم چیزی بهمون یاد نداد من واسه هر چیزی ک ...

الهییی عزیزم  ایشالله همیشه موفق باشید و راه های موفقیت واسه شما هموار باشه عزیزم هرچیزی که تو زندگی هر انسانی اتفاق میوفته واسه اینه که بهتر رشد کنه و شکوفا بشه امیدوارم موفق باشید گلم 

مهندس