2777
2789
عنوان

بدون عنوان🙃🥲

121 بازدید | 14 پست

فقط اون دیالوگ که میگه: 

پشت دریا آزادیه..؟ 

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معنیشو میشع بگی

ببین خب یه انیمه بود (انیمیشن با انیمه فرق داره) 

اسم انیمه اتک آن تایتان بود و کلی بدبختی بوجود اومد

اصن گفتنی نیس

ولی در این حد بگم که انسانا یجور زندانی تو قفس بودن

و یه پسره ارزوش بود که با رفیقش بره دریا رو ببینه

برای همین در یکی از سکانس ها گفت: 

پشت دریا آزادیه..؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین خب یه انیمه بود (انیمیشن با انیمه فرق داره) اسم انیمه اتک آن تایتان بود و کلی بدبختی بوجود اومد ...

مرسی عزیزم

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

خب بقیش چیهبنظرم بقیش باید این باشه: نه پشت دریا یه خشکی دیگه ست آزادی فقط توی رویاست

عرر🥲💔💔

وای اخی ازاد شدم🥺🥺

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دریا یه خانم وحشی‌ها من دوستش دارم خود دریا ازادیه

آخ آخ

اخه که نمیدونی چرا کاراکتر این دیالوگ و گفت🥲💔

وای اخی ازاد شدم🥺🥺

ولی کاراکتر توی انیمه آزاد نشد.. 

برای آزادی جنگید و مرد. ـ

ولی کاراکتر توی انیمه آزاد نشد.. برای آزادی جنگید و مرد. ـ

🤣🤣نه عزیزم تعلیق بودم پست گذاشتم ببینم میاد یا نه 

شرمنده😉😉

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
🤣🤣نه عزیزم تعلیق بودم پست گذاشتم ببینم میاد یا نه شرمنده😉😉

😐🤣

وایی خداا

من آدم آرومیم بازی نکن با روحیه م

ببین خب یه انیمه بود (انیمیشن با انیمه فرق داره) اسم انیمه اتک آن تایتان بود و کلی بدبختی بوجود اومد ...

ارزش داره بریم ببینیم؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

ارزش داره بریم ببینیم؟

خیلیی

۲۴ مین سریال برتر تاریخه

۴ فصله🥲