2777
2789
عنوان

مادر دخترها

71 بازدید | 7 پست

سلام 

خدا را هزار مرتبه شکر من سه تا دختر ناز دارم.

وقتی جنسیت فرزند سومم رو متوجه شدیم که دختر هست،همسرم گفتن خدا را شکر که اگه خدا نمی‌خواست به ما یکی از دو جنس رو بده، اون جنس دختر نبود و خدا به ما لطف کرد و دخترو داد.

این مسئله تکراری رو همتون می‌دونید زخم زبونای مردم،خانواده شوهر،خواهر شوهرا و جاریا.

من و همسرم خیلی بچه دوست داریم و داشتیم ولی متاسفانه حرف‌های خانواده همسرم به من فشار آورد و مانع شد که بیشتر از سه فرزند داشته باشم حتی زمانی که فرزند سومم به دنیا آمده بود خواهر شوهرم که برای دیدنم به منزلمون اومده بود می‌گفت اگه عاقل باشی دیگه هیچ وقت بچه‌دار نمی‌شی،خیلی سخته که به جای تبریک همچین جملاتی رو بشنوی.

همسرم میگفتن بیا بچه دار بشیم .

کی میتونه مثل ما دختر با حجاب چادری تربیت کنه؟!

اما من گوشم بدهکار نبود،دوروبرمون همه یا یکی داشتن یا دوتا،و همم پسر داشتن و به همین دلیل بعضیاشون راحت ناشکری و زبون درازی میکردن( هنوز که هنوزه من دلیل این تبختر رو نمی‌فهمم اینکه چرا یکی به خاطر نعمتی که خداوند صلاح دونسته و بهش عنایت کرده و تازه این اول راهه و قراره از اون نعمت در آخرت ازش بازخواست بشه به دیگران فخر فروشی می‌کنه و یه نگاه از بالا به پایین داره) .

اینکه چرا خانم ها را به جایی برسونیم که جنس خودشون رو پست‌تر بدونن و وقتی پسر به دنیا میارن بگن آخیش از شر حرف مردم راحت شدیم. 

من همیشه فکر میکنم همونطور که آیه قرآن میگه مال و فرزندان زینت زندگی دنیا هستند این یه حقیقته اگر باور کنیم.

 شما وقتی به یک سفر کوتاه میرید توی اتاق هتل براتون مهم نیست که فرش زیر پاتون چه شکلیه یا پرده اتاق چه رنگیه چون اونجا رو منزلگاه می‌دونید و میدونید که همیشگی نیست و به زودی سفرتون به پایان می‌رسه.

 ما چرا به این دنیا اینطوری نگاه نمی‌کنیم؟!!!


خیلی جالبه که بعد از سال‌ها با مطرح شدن مسئله فرزندآوری و عنوان شدن مشکلاتی که کاهش جمعیت می‌تونه در کشور ایجاد کنه یهو خواهر شوهرای من به خودشون اومدن و دیدم که دارن تبلیغ می‌کنند برای فرزندآوری و رو به من و جاری هام میگن بچه بیارید( البته بگم ها هنوز هم از اینکه من پسردار بشم نا امید نشده بودن و میگفتن شاید چهارمیش پسر بشه😏)

خلاصه من در دوره چله مادری استاد عباسی ولدی شرکت کردم تحول عجیبی برای من اتفاق افتاد یه دفعه به خودم اومدم دیدم به خاطر حرف مردم که پشیزی ارزش نداره این همه سال علی رغم علاقه همسرم و سه تا دختر عزیزم به یه نی‌نی کوچولوی با نمک و علی رغم این همه اصراره فرزندانم و همسرم در این ۱۰ سال من به خاطر حرف مردم خودم را از همچین نعمتی محروم کردم

 با خودم گفتم من که دستم خالیه عملی ندارم این همه آرزو می‌کنم به مقام شهدا دست پیدا کنم

خوب بسم الله اگه می‌خوای جهاد کنی راهش بازه بچه‌دار شو.

احساس قدرت عجیبی میکردم،نمیدونید چقددددر مشتاق بودم دو تا دختر دیگه داشته باشم قدو نیم قد،چقددددر حسرت میخوردم از این کوتاهی و از این ضعف ایمانم😭،خیلی استغفار کردم،خیلی،از خدا خواستم من رو ببخشه و اگر صلاح میدونه دو تا دختر عزیز دیگه به من عنایت کنه🤲


خلاصه به شدت مشتاقانه برای فرزندآوری لحظه شماری کردم، متاسفانه بعد از چندین ماه متوجه شدیم که همسر من دچار ناباروری شده و باید عمل بشه بعد از عملشون چندین ماه طول کشید تا خدا لطف کرد و من باردار شدم نمی‌تونم بگم که چه شادی زاید الوصفی تو زندگیمون وارد شد

 چقدر فرزندانم و همسرم و من خوشحال شدیم و خدا را شکر کردیم، اسمش رو حانیه گذاشتیم مدام در مورد حانیه با هم صحبت می‌کردیم همه اعضای خانواده با او ارتباط برقرار کرده بودند و اسم او مدام توی خونه آورده می‌شد بعضی وقتا بچه‌ها باهاش شوخی می‌کردن همش می‌گفتند که خیلی منتظرشیم،واقعا تحمل اون چند ماه تا دنیا اومدنش سخت بود

اما مصلحت الهی بر این تعلق گرفت که حانیه عزیز من به دنیا نیاد و در چهار ماهگی در شکمم از دنیا رفت، نمی‌تونم وصف کنم غمه سنگینی رو که تحمل کردم و می‌کنم.

غم از دست دادن فرزند از یک طرف و حسرتی که خانواده دارند براش می‌خورند مخصوصاً دختر کوچیکم زینب از طرف دیگه واقعاً خیلی اذیتمون کرد و می‌کنه

دخترم زینب روزی چند بار از حضرت معصومه سلام الله علیها میخواست که دو تا خواهر دوقلو بهش بده خیلی خوشحال بود خیلی امیدوار بود خیلی دعا می‌کرد اما مصلحت الهی نبود 

لحظه‌ای که متوجه شدم این اتفاق افتاده تلخی اینکه چطور به زینب می‌خوام بگم و به اعضای خانواده کمتر از تلخی از دست دادن فرزندم نبود.

الان ۱۵ روزه که حانیه عزیزم رو از دست دادیم 

امسال تو روضه اباعبدالله خیلی دل شکسته بودم .عزیز دلم رو به اربابم سپردم ،به خانم رقیه(س) جانم،به آقا علی اصغر(ع) جانم.


لطفاً برام دعا کنید اگه خدا مصلحت می‌دونه جاشو برام سبز کنه

 هرچند هیچ وقت هیچ کسی نمی‌تونه جای او رو برای من پر کنه.


فدای دلت بشم یا حضرت رباب(س)



خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما

که درراه حسینت،لشکری ازخون من باشد🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظتون کنه .درکت میکنم منم وقتی سقط کردم غم گفتنش به دخترم خیلی بیشتر از از دست دادن نی نیم بود ما هم خیلی اذیت شدیم الحمدلله خداوند مهربان جاشو سبز کرد.انشاالله بازم خدا از مهربانیش بهمون بده فرزندان صالح: انشاالله دامن شما هم زودتر سبز بشه.

عزیزم 🌸 

 الهی که گل دختراتون باعث شادی قلب امام زمان بشن💚

انشالله بحق حضرت معصومه خدا بازم بهتون نی نی بده😅

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز