2777
2789
خداحفظشون کنه 🌸شک نکن دنبال لباس پسرونه باشنکته خاصی رعایت کردین ؟

لبنیات و خیلی کم خوردم من عاشق دوغم بعضی موقعها وسوسه میشدم میخورد هرشبم ۴ دونه فلفل سیاه نکوبیده شده  میخوردم هرشب عسل و سیاه دانه قاطی کرده بودم میخوردم به شوهرمم عرق کاسنی میدادم همین باور میکنی در همین حد حالا نمیدونم تاثیر داشته یا ن چون شوهرمم همکاری نمیکرد نمیزاشت برم دکتر 

لبنیات و خیلی کم خوردم من عاشق دوغم بعضی موقعها وسوسه میشدم میخورد هرشبم ۴ دونه فلفل سیاه نکوبیده شد ...

مرسی عزیزم پس دارو و ویتامین خاصی استفاده نکردین 

شوهرمنم همکاری نمیکنه منو دق داده، میگه ول کن بچه میخای چیکار، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداحفظشون کنه 🌸شک نکن دنبال لباس پسرونه باشنکته خاصی رعایت کردین ؟

ولی بازم قبول ندارم بخدا این تغذیه رو بقول مامانم گفتنی اینایی که روستا زندگی میکنن مخصوصا روستای ما تغذیشون فقط از طریق لبنیاته  اینجوری کل بچهاشون دختر میشده کلا یا ماست میخورن یا دوغ شیر و کره 

والا نون هم میپزن پر میکنن از شیر چون میگن لبنیات باعث دختر زاییه در حالی که داییم و زنداییم بجز اینا چیزی نمیخورن کلا بچهاشون پسره

ولی بازم قبول ندارم بخدا این تغذیه رو بقول مامانم گفتنی اینایی که روستا زندگی میکنن مخصوصا روستای ما ...

اصلا آدم شک میکنه کدوم درسته

اما چیزیی ک اثبات شده علمی، تخمک خوب و باکیفیت خانم، اسپرم قوی مرد، پسرزایی

دقیقا شرایطم عین خودته برای سومی سنم بالامیره 33ممشکلم چندتاس شوهر نمیخاد همکاری نمیکنه

شوهرت نمیخواد بخدا ولش کن فردا هرچی بخواد بشه چپ میره راست میره میگه من که نمیخواستم تو کردی 

ولی برای من برعکس بود شوهرم میخواست من دو دل بودم بخاطر اینکه دکترا رو قبول نداره همکاری نمیکرد مبگفت هرچی خدا بخواد همون میشه نمیخواد بری دکتر 

شوهرت نمیخواد بخدا ولش کن فردا هرچی بخواد بشه چپ میره راست میره میگه من که نمیخواستم تو کردی ولی برا ...

براش فرقی نمیکرد دختر بشه؟

راضی نمیشه میگه گرونیه، آینده نمیخاد بچه خ سفت وسخت گرفته، اصلا همکاری هیچ 

علاقه هم نداره، دومی هم بزور راضی شد همه مردا ب زنشون زور میکنن مال من برعکسه بعدا سنم بالا بره بخاد دیگه نمیتونم که😅 آی بزنمش حرصم گرفته بخدا

براش فرقی نمیکرد دختر بشه؟راضی نمیشه میگه گرونیه، آینده نمیخاد بچه خ سفت وسخت گرفته، اصلا همکاری هیچ ...

میگه میشه پسر مطمئن باش میگم شد دختر میگفت اشکال نداره کار خداست حتما صلاح ندونسته 

نه خیلیا میترسن شوهر شما تنها نیست تو مملکت بچه اوردن خیانت بزرگه من خودم خیلی پشیمون شدم الانم در به در دنبال جاییم بعداز زایمان لولمو ببندم

میگه میشه پسر مطمئن باش میگم شد دختر میگفت اشکال نداره کار خداست حتما صلاح ندونسته نه خیلیا میترسن ش ...

اخی شوهرت خ بچه دوسته خدب کردی آوردی سنت بالا میرفت نمیاوردی حوصله و اعصاب نمیذاشت

اگه سزارین باشی سومین میبندن،الان با زیرمیزی کسی نه نمیگه انجام میده