2777
2789
عنوان

گواهینامه😐

190 بازدید | 15 پست

چرا اینجوریش کردن؟

میگن اول باید بربم پلیس +۱۰ شناسنامه چیزامونو ببریم بعد همونجا هم عکس بگیریم برای عکس روی گواهینامه😐💔💔💔وای اینجوری ک مثل کارت ملی میشه😭😭

من عکس کارت ملیم مثل قاتلای جانی افتادم😭

تروخدا بگین چیکار کنم یکم بهتر بیفتم چجوری نگا دوربین کنم همش استرس میکیرممم😭😭

عینکیم باید عینکمو دربیارم؟🤦

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین دو روز پیش رفتم 

هی میگفت موهات بیرونه موها و میدادم تو میگفت ابروهات دیده نمیشه 

اصلا یه شکلی افتادم که نگم آقاهه میگفت خوبه گفتم اصلا مهم نیست هرچی گرفتی بذار فقط میخوام برم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عینکت رو دربیار 

بنظرم عکساش واقعیه 

ماها انقدر عکس با فیل تر و ادیت دیدیم و گرفتیم ،اینا برامون غیرعادی شده ولی خوده واقعیمونه

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

همین دو روز پیش رفتم هی میگفت موهات بیرونه موها و میدادم تو میگفت ابروهات دیده نمیشه اصلا یه شکلی اف ...

واااای یا خدااااا 

خدا لعنتشون کنهههه😭خو بگو همون قانونای قبلی چششش لود مگههههه

عزیزم چند بار عکس گرفتن

اگ یبار بگیره بد بشه بازم میشه بگیری؟

واااای یا خدااااا خدا لعنتشون کنهههه😭خو بگو همون قانونای قبلی چششش لود مگهههههعزیزم چند بار عکس گرف ...

آره میگیرن هر بار بخوای

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عینکت رو دربیار بنظرم عکساش واقعیه ماها انقدر عکس با فیل تر و ادیت دیدیم و گرفتیم ،اینا برامون غیرعا ...

درسته 

ولی من قیافمو کج میکنم وقتی یکی روم تمرکز میکنه خیلی ناخوداگاه اینجوری میکنم🤣😭

یه پیشنهاد بده بهم اون لحظه ک نگا دوربین میکنم چیکار کنم دقیقا؟

بعد لبخند داشته باشم؟

یا سرد و رسمی؟

من از یکسال پیش پرونده ام بازه آزمون شهر نتونستم قبول بشم میترسمم برم دیگ همش میخوره تو ذوقم یعنی تو ...

عزیزممممم 

اینجوری نگو ب خودت تروخدا 

شرایط هر آدم فرق داره با یکی دیگه 

تو برو باز امتحان کن قبول میشی❤️❤️