2777
2789
عنوان

گواهینامه😐

186 بازدید | 15 پست

چرا اینجوریش کردن؟

میگن اول باید بربم پلیس +۱۰ شناسنامه چیزامونو ببریم بعد همونجا هم عکس بگیریم برای عکس روی گواهینامه😐💔💔💔وای اینجوری ک مثل کارت ملی میشه😭😭

من عکس کارت ملیم مثل قاتلای جانی افتادم😭

تروخدا بگین چیکار کنم یکم بهتر بیفتم چجوری نگا دوربین کنم همش استرس میکیرممم😭😭

عینکیم باید عینکمو دربیارم؟🤦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین دو روز پیش رفتم 

هی میگفت موهات بیرونه موها و میدادم تو میگفت ابروهات دیده نمیشه 

اصلا یه شکلی افتادم که نگم آقاهه میگفت خوبه گفتم اصلا مهم نیست هرچی گرفتی بذار فقط میخوام برم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عینکت رو دربیار 

بنظرم عکساش واقعیه 

ماها انقدر عکس با فیل تر و ادیت دیدیم و گرفتیم ،اینا برامون غیرعادی شده ولی خوده واقعیمونه

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

همین دو روز پیش رفتم هی میگفت موهات بیرونه موها و میدادم تو میگفت ابروهات دیده نمیشه اصلا یه شکلی اف ...

واااای یا خدااااا 

خدا لعنتشون کنهههه😭خو بگو همون قانونای قبلی چششش لود مگههههه

عزیزم چند بار عکس گرفتن

اگ یبار بگیره بد بشه بازم میشه بگیری؟

واااای یا خدااااا خدا لعنتشون کنهههه😭خو بگو همون قانونای قبلی چششش لود مگهههههعزیزم چند بار عکس گرف ...

آره میگیرن هر بار بخوای

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عینکت رو دربیار بنظرم عکساش واقعیه ماها انقدر عکس با فیل تر و ادیت دیدیم و گرفتیم ،اینا برامون غیرعا ...

درسته 

ولی من قیافمو کج میکنم وقتی یکی روم تمرکز میکنه خیلی ناخوداگاه اینجوری میکنم🤣😭

یه پیشنهاد بده بهم اون لحظه ک نگا دوربین میکنم چیکار کنم دقیقا؟

بعد لبخند داشته باشم؟

یا سرد و رسمی؟

من از یکسال پیش پرونده ام بازه آزمون شهر نتونستم قبول بشم میترسمم برم دیگ همش میخوره تو ذوقم یعنی تو ...

عزیزممممم 

اینجوری نگو ب خودت تروخدا 

شرایط هر آدم فرق داره با یکی دیگه 

تو برو باز امتحان کن قبول میشی❤️❤️