2777
2789
عنوان

منظور پارتنرم چیه

322 بازدید | 20 پست

دیروز دیت اولمون بود و گفت بریم یه کافه‌ای که دختر عمه‌شم اونجا کار میکرد ما داخل بیکری نشسته بودیم و دخترعمه‌اش داخل رستوران کار میکرد و اینا مکاناشون جدا بود،اولش که گفت می‌خوام برم دختر عمه‌م رو ببینم بهش گفتم من نمیام تو برو ولی اصرار کرد که بیا،من رفتم ولی حس کردم دختر عمه‌ش اصلا منو تحویل نگرفت و یه دسته گل دست من بود که با یه حالت بد به اون گله یه نگاه انداخت،رفتارش جالب نبود، یه دختر حدودا ۳۰ ساله و خیلی شیک بود منم حدود ۲۰ سالمه، واقعا این کارش ذهن منو درگیر کرده نمی‌فهمم منظورش چیه،اینم بگم پسره یه دخترعموی هم سن و سال خودش داره که من حس میکنم ازش خوشش میاد،ممکنه اینکارو کرده باشه که واسه دخترعموعه خبر بره و یه جورایی حسادت اونو تحریک کنه؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ کار ضایعی کردین رفتین اونجا 

بابا مگه ی پسر چ بریز ب پاشی پای شمای دختر میکنه ک تحت هر شرایطی حاظرید با پسر باشید فقط

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چپ چپ نگا نمی کرد نمی تونست خبر ببره؟کی بهت گفت دخترعموش ازش خوشش میاد؟حس خوبی نگرفتم

هیچی فقط از رفتارا و حرفای خودش این برداشتو کردم،اصلا چه دلیلی داشت منو ببره نشون اون بده،حرکت بدی بود خودمم حس خوبی ندارم

راستش من بودم اونجا نمی رفتم. اینکه شما قبل دیت اول خبر داشتی که اون آقا از دخترعموش خوشش می اومده ه ...

نه نه،من از چیزایی که تعریف میکرد حس میکردم از دخترعموش خوشش میاد، مثلا می‌گفت فامیلای پدریم خیلی خودشونو میگیرن با می‌گفت دختر عموم همش میخواد قابای گوشی منو بگیره،یا به تایمی میخواست دوست خودشو با دوست دخترعموش اوکی کنه،خب از نظر من این همه صمیمیت بین دوتا همسن و سال تو فامیل طبیعی نیست

نه نه،من از چیزایی که تعریف میکرد حس میکردم از دخترعموش خوشش میاد، مثلا می‌گفت فامیلای پدریم خیلی خو ...

ببین اگه فقط شک داری از دخترعموش خوشش میاد، دیگه اینکه دختر عمه ش می خواد خبر ببره به دخترعموش ... شک روی شکه. بهش فکر نکن

چ کار ضایعی کردین رفتین اونجا بابا مگه ی پسر چ بریز ب پاشی پای شمای دختر میکنه ک تحت هر شرایطی حاظری ...

بریز بپاش؟ عزیزم منظورت چیه مگه دختر داره خودشو میفروشه که بخاطر خرج کردن اینکارو کنه،وضع مالی ما از آقا پسر خیلی بهتره و من به خرج کردن اون نیازی ندارم، من به قصد هدف دار بودن و جدی بودن میرم تو رابطه و اون آقا هم نظرش همینه تا ببینیم چقدر به هم میخوریم و آینده داریم

نه نه،من از چیزایی که تعریف میکرد حس میکردم از دخترعموش خوشش میاد، مثلا می‌گفت فامیلای پدریم خیلی خو ...

ن خب اینطوری ک نمیشه گف

همسر من و دختر دایی هاش و....

انقد باهم صمیمی ان 

اکیپی بیرون میرن(گاهی من کار دارم نمیرم)

باهم دست میدن یا بغل میکنن همدیگه رو

باهم میرقصن و خیلییی باهم شوخی دارن

و...

دلیل نمیشه ک از هم خوششون بیاد

از کجا کیدونی از دختر عموش خوشش میاد

مثلا می‌گفت فامیلای پدریم خیلی خودشونو میگیرن یا می‌گفت دختر عموم همش میخواد قابای گوشی منو بگیره،یا یه تایمی میخواست دوست خودشو با دوست دخترعموش اوکی کنه،خب از نظر من این همه صمیمیت بین دوتا همسن و سال تو فامیل و همون اوایل درباره‌‌ش حرف زدن طبیعی نیست