2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی بیاین

212 بازدید | 12 پست

سلام خوبین صبح زیباتون بخیر میگم من چند روز پیش یه بی بی چک زدم علائم داشت هاله انداخت توی ۵ سالی اولین بار همچین اتفاقی افتاد بعدش دوروز بعد یکی دیگه زدم هیچی نداشت دیروز چندتا وسیله جا بجا کردم شکمم درد گرفت و یکم ترشح خونی داشتم در حد دو قطره دیشب رو پد گزاشتم ولی خبری نبود الان بیدار شدم دیدم هیچی به هیچی به نظرتون چی میتونه باشه باردارم یا نه؟

آدما مثل آب و هوا همش رنگ عوض میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال داره آزمایش بده حتما،یکم مراعات کن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

از تاریخ پریودی رد شده؟؟

اقدام داشتی؟

پریودیت منظمه؟

اگر همه ایناهم هست امکان بارداری هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نزدیک پریود گاهی اشتباه هاله میندازهصبر کن تاریخ پریودت برسه خب کار سنگین نکنیه کم رعایت کن تا اون ر ...

فقط میز تلویزیون و جاکفشی جا بجا کردم

از تاریخ پریودی رد شده؟؟اقدام داشتی؟پریودیت منظمه؟اگر همه ایناهم هست امکان بارداری هست

تاریخ پریودم رو نمیدونم دقیقا من کلا این چیزا دقت ندارم ولی فکر میکنم از پریودم رد شده باشه اقدام داشتم اره راستش دوتا پسر دارم یه دختر میخام🥲

تاریخ پریودم رو نمیدونم دقیقا من کلا این چیزا دقت ندارم ولی فکر میکنم از پریودم رد شده باشه اقدام دا ...

پس احتمال بارداری هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

سلام عزیزخوب هستین من ای یو دی پرگنا هندی گذاشتم..شما ازش راضی بودین؟یه سایت دیدم نوشته بود خودبخود درمیاد..شما چکاب رو چند مدت یبار میرفتین؟

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍