2777
2789
عنوان

شکل سر نوزاد

41 بازدید | 2 پست

خانوما سلام میگم کسی بوده شکل سر نوزادش کشیده باشه بعداً خوب شده باشه؟ من دخترم از اولش همینجوری بود الان دوماهشه خیلی بهتر شده چون مادرزادی اینجوری بود دکتر هم بردم گفت سالمه ولی بازم ناراحتم 😔سرش گرد نیس

زایمان طبیعی بودیم ؟ اول این که خودتون رو اذیت نکنین پسر نیست که کچل کنه دختره کلی مو رو سرش هست بعدم من از اول سر  دخترم رو توی بالش قالب دار میذاشتم قشنگ گرد شد به نظرم به نحوه گذاشتن سر هم بستگی داره حالا این چیزا مهم نیست به مرور زمان خوب میشه اعصاب خودت رو بهم نریز

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

نه عزیز سزارین بودم مثل اینکه جاش تو شکم تنگ بوده چون نارس هم به دنیا اومد رفت تو دستگاه بعد موهای نوزادیش که ریخت دیدم چقدر پیشونی بلند وبزرگه الان که دوباره داره در میاد باز بهتره ولی من از فکرم در نمیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان