2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 38 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خراب اون شوهرشه که دنبال این چیزاس

والا شوهر من میگه عکس با حجابتم نذار پروفایلت بعضیا میرن سیو میکنن زوم میکنن و چمیدونم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
اسی تو تاپیکای قبلت دیدم گفتی تو دیوار دنبال کفش و این چیزا بود.اصلا بهت گفته بود قبلا ک فتیش پا دار ...

بله فتیش پا داشت ولی بهم نگفته بود مثل خیلی چیزا و بعدا خودم فهمیدم متاسفانه

آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته/» اشکال نداره خصوصی بیان کنم یا سوال کنم در مورد همسرتون که هم جنس خو ...

تروخدا اگر قرار نیست مزاحمت ایجاد کنید بگین ،من بهتون اعتماد میکنم لطفا سو استفاده نکنین

همسایه ی ما به خاطر خیانت یه ماه زنه رفته خونه ب پدرش مرده التماس میکنه نمیاد

اینم قبلا التماس میکرد اینبار هم التماس میکرد ولی پنهون از مامان باباش از وقتی اونا فهمیدن دیگه نیومد دنبالم

چه ربطی داره خانوماین یه جور فانتزیه بعضیا مریضن تو دیوار یا مجازی کرم میریزن وگرنه یه آدم عادی میتو ...

اخه اینو باید قبل ازدواج میگفت شاید من باهاش کنار نمیومدم همونطور هم که نتونستم هضمش کنم 

اخه ایشون علاوه بر دیوار وقتی میدیدم اکسپلورش پره از عکسا و کلیپای پا و اینا حالم ازش بهم میخورد

منم چون نماز میخونم نمیتونستم دائما لاک داشته باشم

اخه اینو باید قبل ازدواج میگفت شاید من باهاش کنار نمیومدم همونطور هم که نتونستم هضمش کنم اخه ایشون ع ...

آره باید قبلش بهت میگفت ولی لازم نیست حتما لاک داشته باشی ولی اشتباه کرده نگفته بوده شاید اگه از اول میگفت برات عادی میشد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
تروخدا اگر قرار نیست مزاحمت ایجاد کنید بگین ،من بهتون اعتماد میکنم لطفا سو استفاده نکنین

بانو من خودم ی تجربه تلخ زندگی دارم درک و شعور دارم که خدای نکرده سوء تفاهمی یا همون که فکر شما هست نشون 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔