2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 38 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه طرف ادم معمولی بود

اگه خوشگل بوده میخواسته هر از گاهی نگاش کنه من خودم از عکس یکی ک خوشگله خوشم میاد اسکرین بگیرم بعضی وقتا نگاش کنم مثلا مدلی چیزی با اینکه زنم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

اسی تو تاپیکای قبلت دیدم گفتی تو دیوار دنبال کفش و این چیزا بود.اصلا بهت گفته بود قبلا ک فتیش پا داره؟ممکنه اینجوری بوده و دلش میخواسته ولی بهت نگفته؟

آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته/» اشکال نداره خصوصی بیان کنم یا سوال کنم در مورد همسرتون که هم جنس خودم هست می‌دونم دلیلش ولی اینجا نمیشه بیان کرد  

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
اسی تو تاپیکای قبلت دیدم گفتی تو دیوار دنبال کفش و این چیزا بود.اصلا بهت گفته بود قبلا ک فتیش پا دار ...

اسی اینو جواب بده بهم شاید بتونم کمکت کنم

اسی تو تاپیکای قبلت دیدم گفتی تو دیوار دنبال کفش و این چیزا بود.اصلا بهت گفته بود قبلا ک فتیش پا دار ...

پس اونی که تو دیوار اذیتمون میکرده شوهر اسی بوده؛)

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اونی که تو دیوار اذیتمون میکرده شوهر اسی بوده؛)

چه ربطی داره خانوم

این یه جور فانتزیه بعضیا مریضن تو دیوار یا مجازی کرم میریزن وگرنه یه آدم عادی میتونه نیازشو تو خونش رفع کنه البته اگه زنش انگ بیماری نزنه بهش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز