ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن عزیزم اینا حرفه همسایه ما ب خاطر مهریه فراری بود مامورا ریختن تو خونش گرفتن خانوادشو زدن شل و پل کردن الان تقی ب توقی میخوره مردم میخان طلاق بگیرن شما با عدله مخکم برو دادگاه ببین چجوری مهریه رو از حلقومش میکشن بیرون
ن عزیزم اینا حرفه همسایه ما ب خاطر مهریه فراری بود مامورا ریختن تو خونش گرفتن خانوادشو زدن شل و پل ک ...
الان بخاطر مهریه خود مرد رو زندان نمیندازن بعد مامورا ریختن خانواده اش رو شل و پل کردن؟ یه چی بگو باور کنیم
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
حتمآ پیگیری نکرده یا دلیل خوبی برای طلاق نداشته من رفته بودم اداره مهریه ی زنه اومده بود اونجا رو گذاشته بود رو سرش ک چرا بداز اجرا گذاشتن مهریه شوهرم موتورشو فروخته کل اداره دست ب کار شدن تا کارشو درست کنن تو این جور جاها باید خیلی پیگیری کنی
همین بگو والا مال ماکه قاضی همچین پشت این اشغال انگار داداشش
عمرمون تباه میشه توی خونه زندگی تهش میگن دنبال پولیم
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
اللن مثلآ دروغ بگم چی بهم میرسه چ سودی برام داره میخایید باور کنید میخایید نکنید چون خانوادش جلو چشم ...
خب این فرق داره طرف ادم فراری داده . بخاطر مهریه نبوده بخاطر فراری دادن بوده. راستی شوهرت چی شد رفت زندان یا نه
خب این فرق داره طرف ادم فراری داده . بخاطر مهریه نبوده بخاطر فراری دادن بوده. راستی شوهرت چی شد رفت ...
ب هر حال ینی مهریه شاید نگیری ولی میتونی اینجوری با اعصاب و ابرو طرف بازی کنی میدونی طرف چند وقته پاشو خونه پدرش نذاشته دوساله یواشکی میره و میاد اینم ی جور مهریه گرفتنه ن ی دادخواست دادیم گفت جوابشو بهتون میدیم