2789
عنوان

گرونفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
بحث دو تومن و ده تومن نیست . بحث کلاه گذاشتن و دور از جون پدرسوختگیه. من بودم پیگیری میکردم که حالش ...

دقیقا همینطوره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اگه فروشگاه بزرگی نیست گناه داره دم عیدی فک کن دادی صدقه

نه یه دختره بود تو یه مغازه کوچیک ولی اون چرا فکر مردم رو نمیکنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چن شده من گرفتم ۸تومن

وای به من داد سیزده و نیم دیشب .ولی ده تومنه

منم سر عروسی برادرم که هول هولکی شد و به خاطر تحویل پروژه باید تا 8 شب می موندم شرکت، روز آخری با خواهرم رفتیم اسپری روغن آرگان و لنز یخی و کرم پودر خریدیم. کلی هم سفارش کردیم ما خواهرای دامادیم جنس خوب بده و وقت نداریم بیایم عوض کنیم و... سر کرم پودر خراب بود و ازش نمیومد. مجبور شدیم از کرم پودر قبلیمون استفاده کنیم. رنگ لنز زیادی روشن بود. دورش هم حلقه سیاه نداشت. آرایشگر اجازه نداد خواهرم استفاده کنه. اسپری خبو بود ولی دو سال قبل 40 تومن دادم براش که بقیه اسپری ها 20 تومن بودن. بعد از عید رفتیم حداقل کرم پودر رو عوض کنیم. یکی دیگه بود. معذرت خواهی کرد و گفت اون شاگردشه همه جنس ها رو خیلی گرونتر بهمون انداخته. لنز رو به خاطر باز شدن پس نگرفت. فقط کرم پودر رو عوض کرد. یه کم هم برای خریدهای دیگه مون تخفیف داد. ولی ما به التفاوت خریدهای قبلی رو نداد.

نه یه دختره بود تو یه مغازه کوچیک ولی اون چرا فکر مردم رو نمیکنه

بهش بگید .. بگین که جاهای دیگه این ارزون تره .. و بگید که راضی نیستید و پولشون حلال نیست ... 

همین کافیه .. شکایت نمیخواد ۱۰ تومن..

یعنی روان و وقت بیشتر ارزش داره.

ععع... بابا ما خودمونم داریم کار میکنیم سختی میکشیم صدقه ک برای اونا نیست ب اونا واجب نمیشه

میدونم عزیزم ولی دم عیده ارزش نداره اعصاب خودمونو داغون کنیم 

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
نه قیمت الانش حدود12,5هست چون خودم فروشنده ام و جنس جدید اوردم میدونم

قیپت بادی اسپلش رو نمیدونین؟فاسیو