2777
2789

تنهایی بهتر از بودن با همچین کثافتاییه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=389659301]تنهایی بهتر از بودن با همچین کثافتاییه[/QUOTE  ازسرشب اینقدر دعوا کرده سردردشدم نمیتونم بخابم همش میگه دوسم نداری  ساعتی چهل بار باید بگی دوست دارم تاراضی باشه این چرا اینطوریه  من حالشوندارم 

[QUOTE=389659301]تنهایی بهتر از بودن با همچین کثافتاییه[/QUOTE ازسرشب اینقدر دعوا کرده سردردشدم نمی ...

کات عزیزم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینهمه ادمبا یکی دیگه که ادم درستیه وارد رابطه و ازدواج شو

اگ بود ک بااین رل نمیزدم  دوربرم نیست  خاستگارای قبلیمم جور نشدن چندسال پیش دیگ خاستگار نیست  از اینک  تااخر عمر مجرد بمونم وحشت دارم 

فکرکنم همه ولم کنن چرا اینجوریه زشت ترین دخترا ازدواج کردن من نمیدونم چرا

کم کم ادم شناس میشی عزیزم که چه پسری ادم رابطست

میتونی یکم فکر کنی و نشونه ها رو از اول رابطه جدی بگیری

ایشالا به زودی عروسیت و خوشبختیت