[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️
ای جانم اسم پسر خاله منم رادینه ۳ ماهشه ولی خالم همش گیر رو اسمش و هر روز ی اسم مد نظرشه
مرسی قشنگم☺️آره واقعا رادین اسم خیلی خوبیه من دوستش دارم🥰 به نظرم همون رادین اسم خیلی خوبیه ☺️چون همه هم عادت کردن به اسم رادین ممکنه همش رادین صداش کنن و دیگه اسم جدیدش رو نگن🙃
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️