2777
2789
عنوان

کیف+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از رنگ بندیش خیلی خوشم اومد ولی نتی خرید نمیکنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

زردش  خوب  نیست 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

ماله کحایی؟؟کیفت نازه خوشم اومده ا ازش

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
من از رنگ بندیش خیلی خوشم اومد ولی نتی خرید نمیکنم

میخوای اگر رسید دستت خوشت اومد پولشو بریز

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

طرف فامیل شوهرت استفاده کن

تازه چی میشه ست باشین

من با خالم خیلی وقتا ست میکنم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

تهران خانی اباد براتونم اگر تهران باشین هزینش باخودم 

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

اگر خودستین با پیک میدم اگر خوشتون اومد پولشو بدین

تهران خانی اباد براتونم اگر تهران باشین هزینش باخودم 

من دزفولم

اگر کمتر میدی برش میدارم 

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
من دزفولم اگر کمتر میدی برش میدارم 

بخدا کیف حتی کاغذای داخلشم توشه دیروز رفتم باغ کیف کمتر از ۲۵۰نبود این کیف و من حراج کریدم این قیمت خواستی بیا خصوصی