2777
2789

ماده ساله ازدواج کردیم باهم ویه دخترداریم،بارها مچ شوهرمو گرفتم واسه خیانت رفتارش خوب کرده ولی بازهم بهم خیانت کرده قول میده ولی دوباره تکرارمیشه،الان من رفتم مهریه گذاشتم اجرا میگه مهرتو میدم ولی طلاق نمیدم درصورتی که قبلامیگفتم بهش اذیتم بابت بدرفتاری فحش  کتک واینا میگفتم میرم طلاق میگیرم میگفت بروبگیرو...

الان چیکارکنم به نظرتون کسی که خیانت کنه قابل اصلاحه یا الان نقش بازی میکنه؟

اگ قرار بود  درس بشه میشد  خودش میخواد ترک کنه؟ یا اینکه  الکی قول میده ک این کارشو ترک کنه اگ خودش بخواد و نتونه بحثش جداعه ولی اگ از عمد باشه جداشو با این‌که دخترت بدترین ضربه رو میخوره اما بهتره از اینکه هر روز  متوجه خیانت پدرش به مادرش و دعوا های بینتون باشه اگ خودش میخواس ک برین مشاوره شاید اونا بتونن حل کنن

بخدا ایقد دروغ واینا گفته بهم این مدت نمیتونم باورش کنم ولی وقتی متوجه خیانتش شدم این اخریا که رفتم مهرموگذاشتم اجرا کلاازنظرظاهر خیلی ناراحته ووزن کم کرده،تاخیانت میکنه مطمعن نیستم بابت خیانتش باهام اخلاقش خوب نیست ولی وقتی مچشومیگیرم ناراحت میشه وپشیمونی که بخاطردخترمون طلاق نگیرو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قول میده ولی بازم تکرارمیکنه خیانتش رو،خرجی میده،کمک میکنه توکارای خونه بعضی وقتا اخلاقش خوبه ولی یه ...

نه عزیزم تکرار نمیکنه. بشین سر زندگیت. خرجیتو بگیر. زیاد هم توی کارهاش سرک نکش که چیزی ببینی

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4