2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

74 بازدید | 4 پست

بخدا من خیلی آدم منطقی هستم اصلا از اینایی نیستم که خیلی رو کسی حساب کنم ولی الان دلم دار میترکه،همش استرس دارم، اشتها به غذا ندارم،بیرون رفتنم زهرمارم میشه بخاطر اون آدم.. 

با وجود اینکه خودم تمومش کردم🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️

الهی مشکلت حل شه آرامش پیدا کنی 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دوتا خواسته دارم التماس دعا 😭😭😭به یکی مراجعه کردم کارمو راه بندازه میخوام زود تر راه بیوفته 😭

عشقم باهام آشتی کنه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

طبیعیه عزیزم 

کاملا طبیعی

تو بعنوان یک ادم نرمال و سالم وقتی یه رابطه ای رو ترک کردی که به اون فرد حس داشتی و اونو نیمه ای از وجود خودت میدونستی کاملا عادیه بعد اتمام رابطه ماه ها حالت خوب نباشه؛بی خواب بشی؛افسردگی بگیری؛گریه کنی؛خاطراتو مرور کنی و...

غیر از این باشه جای تعجب داره

اما چندتا کار بکن

یک بیا دلایلی که بخاطرش رابطه رو تموم کردی یاداوری کن 

دو یه سرگرمی جدید داشته باش و برو دنبال چیزی که دوسش داشتی مثلا پیانو مثلا کتاب خوندن مثلا کلاس طراحی و فعلا وارد رابطه جدید نشو 

و سه اگر بیشتر از ۶ ماه طول کشید و زخمت هنوز مثل روز اول تازه بود برو پیش روانشناس 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه عزیزم کاملا طبیعیتو بعنوان یک ادم نرمال و سالم وقتی یه رابطه ای رو ترک کردی که به اون فرد حس ...

میدونی ولی چیزای دیگه هست بخش فک میکنم اینکه اون ادم برام نجنگید شاید اونقدر براش ارزش نداشتم انگار ،اینکه دوباره برگرده رابطه قبلیش همه ایناها مغزمو میخوره

2790
2778
2791
2779
2792