2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کلش اف کلنز؟

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

بله اتفاقا روش رایجیه

واقعا آخه من هیچی راجب بازی و اینا نمیدونم همسرمم همیشه گوشیش قفله و هرگز حاظر نیست به من نشون بده داره چیکار میکنه اما یهویی که پیشش بودم دیدم توی این بازی میتونن چت هم بکنن و برام جدید اسم چند تا دختر و هم دیدم اما وقتی بهش گیر دادم و فحش داد و گفت گمشو برو بیرون

واقعا آخه من هیچی راجب بازی و اینا نمیدونم همسرمم همیشه گوشیش قفله و هرگز حاظر نیست به من نشون بده د ...

عزیزم من نمیتونم قضاوت کنم شاید شوهر شما خیانت نکنه

اما من یه مورد دیدم به کسی آیدی تلگرام و شماره نمی‌داد و توی همین بازی ها چت میکردن چون میگفت به فکر زنم نمیرسه که اینجا هم میشه چت کرد

شاید شوهر شما اینجوری نباشه خب

کاربری دست دو نفره،خودم و اون روی سگم. t.me/Offshirleeey

واقعا آخه من هیچی راجب بازی و اینا نمیدونم همسرمم همیشه گوشیش قفله و هرگز حاظر نیست به من نشون بده د ...

باور دارم اونی رمز گوشیشو از همسرش پنهون کنه یچی داره که نمیخاد برا همسرش لو بره... بله بازیا هم قسمت چت دارن .. ففط موندم چطور روش شد طلبکار بشه و فحشت بده

عزیزم من نمیتونم قضاوت کنم شاید شوهر شما خیانت نکنهاما من یه مورد دیدم به کسی آیدی تلگرام و شماره نم ...

اوکی مرسی به هرحال که من هیچ کدوم از برنامه هاشو نمیتونم چک کنم

اوکی مرسی به هرحال که من هیچ کدوم از برنامه هاشو نمیتونم چک کنم

بنظرم دلیل نداره زن و شوهر پسورد همو نداشته باشن

کاربری دست دو نفره،خودم و اون روی سگم. t.me/Offshirleeey