2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

50 بازدید | 7 پست

لطفا تا اخر بخونید 

۲۴سالم ۵ساله ازدواج کردم بچه نداریم و بچه دار نمیشیم همسرم ۳۵سالش هست تهران به دنیا امدم و بزرگ شدم تا الان و ازدواج کردم همسرم تبریزی

خانواده ام به شدت کنترل گر هستن و به میگن باید همه چیز به ما بگی و با حرف ما جلو بری وگرنه بدبخت میشی همسرم کار جوشکاری و سیم کشی و لوله کشی ساختمان انجام میده و در کنارش دلالی میکنه خب الان من ۳سال پیروزی نشستم و الان ۲سال خونه خودمون اطراف تهران زندگی کردم زندگی اطراف تهران اصلا دوست ندارم و همسرم ادم شناخته شده ای تو تبریز تو حوزه کاریش و تصمیم گرفتیم بیایم تبریز زندگی کنیم تا بتونیم داخل تهران خونه بخریم الان ۵ماه اجاره کردیم و ماهی ۷ملیون اجاره خونه میدیم ولی خانوادم میگن حق نداری بری تا بچه بیاری 

وقتی مجرد بودم فکر میکردم به صلاحم ولی الان میبینم دخالت بی جا بوده و هست

وقتی ارتباطم کم میکنم دائم تحدیدم میکنن که این کارا عواقب داره و در اخر بدبخت میشی 

بهم میگن پیر دختر و به همسرم میگن پیرمرد 

به من میگن دختر که تا ۱۹سالگی زایمان نکنه ترشیده حساب میشه و میگن همسرت باید راس ساعت ۸شب خونه باشه و به صاحب کاری که مثلا براش کار میکنه بگه من بیشتر از ۸نمیتونم 

به من میگن رانندگی نکن و درس نخون اخه یه زن بی بچه به چه دردی میخوره و الان تو بری تبریز ما جواب فامیل چی بدیم و بگیم دخترمون کجا رفته رفته شهرستان 

تبریز من خیلی دوست دارم و امدنمون تصمیم من بود و همسرم هنوز میترسه میگه نکنه ما بیایم بابات تو رو از من بگیره و چند ماه اجاره خونه دادیم و گاها امدیم الان میخوام خونه خودم اجاره بدم و اینجا مستقر بشم تو این دو سال بالا ۱۵تار از موهام سفید شد با معتاد و دزد و همه چیز تو یه ساختمون بودیم و پلیس هیچکاری برامون نمیکرد من وقتایی که خونه بودم باید با اکاردیون بسته و چند تا قفل تو خونه میموندم از ترسم 

مشکلتون چیه که بچه دار نمیشین

بچه دار نمیشیم و خیلی به فکرش نیستیم یعنی تا حالا زره ای ازعشقمون کم نشده و بیشتر شده و من یه نیت قلبی دارم و دوست دارم تو چند سال یه بچه از پرورشگاه بیارم چون از اول اعتقاد داشتم که همیشه نباید بچه به دنیا اورد و گاهی باید بچه ای به زندگی برگردانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره تو این سن دیگه کم کم مستقل زندگی کردن را تجربه کنی. با حفظ احترام خانواده ات لازم نیست برای همه چیز زندگی شما تصمیم بگیرند... شما به فامیل و اقوام هم توضیح بدهکار نیستی.

ان شالله که اوضاع کار و زندگیتون عالی میشه

بهتره تو این سن دیگه کم کم مستقل زندگی کردن را تجربه کنی. با حفظ احترام خانواده ات لازم نیست برای هم ...

خسته شدم از بچگی مادرم هی گریه میکرده و خودش برای اهالی خونه مظلوم جلوه میداده و ترحم میخریده 

برای بچه دار شدن برو دکتر چند روز فهمیذم همسایه مون یه زن 46ساله باردار شده البته خیلی دکتر رفت  یعنی 20سال می کاشت سقط میشد نمی شد و وقت زیادی برد اگه به موقع بچه دار شده بود بایستی 26ساله می بود دکتر برو از همین حالاهزینه کن یه هنری یاد بگیر حالا که بچه نداری برا روحیه ات خوبه

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار