2777
2789
عنوان

پدر بی اعصاب

132 بازدید | 16 پست

دارم خفه میشم از تنهایی

من توی خانوادم نود درصد اوقات دعواست

بابای عوضیم فقط کتک زدنو بلده

توی این شرایط کنکور تخمیم هست

اگر شرایطی مثل من دیدین یا داشتین میشه بگین

خواهش میکنم حس میکنم تنهام دارم میمیرم

راهی‌ جز درس خوندن و دانشگاه رفتن ب یه شهر دیگه ب ذهنم نمیرسه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آااخ کاملا درکت میکنم😔

منم از بابام کتک خوردم دقیقا زمان کنکور

داشت مامانمو میزد رفتم دفاع کنم زد بالای چشمم زخم شد

هنوز جای زخمه هست...

فقط میتونی بری شهر دیگه درس بخونی از شرش خلاص بشی

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که سعی کنی دخترخوبی باشی 

حرف گوش کن باشی و وقتی دعوا میشه بری اتاق و در رو ببندی 

طبق تجربه گذشتم دارم بهت میگم خودتو درگیر دعواهای خانواده نکن و حتی اصلا بهش فکر هم نکن یه حوری انگار هیچ صدایی نمیشنوی 

و اینکه تو دلت نگو چه خانواده ی بدی دارم 

بگو اینام مدلشونه و آگاهیشون در همین حده 

من باید آروم باشم واسه خودم درس بخونم و ایندمو بسازم 

آااخ کاملا درکت میکنم😔منم از بابام کتک خوردم دقیقا زمان کنکورداشت مامانمو میزد رفتم دفاع کنم زد بال ...

خیلی سخته،امیدوارم خدا حواسش بهت باشه دختر..دعا کن قبول شم امسال

فقط تنها کاری که باید بکنی اینه که سعی کنی دخترخوبی باشی حرف گوش کن باشی و وقتی دعوا میشه بری اتاق و ...

مامانم کتک میخوره اصلا نمیتونم خودمو دخالت ندم،همه جونمه مامانم میترسم بلایی سرش بیاد..

عین بابای من که فکر کردم با شوهر کردن نجات میدم خودمو از چاله افتادم تو چاه

چی بگم..مراقبت کن از خودت امیدوارم خدا برات بسازه..منم قبول نشم امسال یا میکشتم یا شوهرم میده

چی بگم..مراقبت کن از خودت امیدوارم خدا برات بسازه..منم قبول نشم امسال یا میکشتم یا شوهرم میده

انشاالله قبول میشی عزیزم همیشه آرزوی موفقیت دارم برات دورت بگردم به بهترین جا ها برسی الهی هرچی زودتر 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
چرا کتک میخوره؟جواب باباتو میده و کل کل میکنه باهاش؟

مامانم چیزیم نگه چون کلا مشکل روانی داره این مرد به اصطلاح پدر

الکی میاد فوش میده یا وسیله میشکونه،ممکنه سر اینکه سرما خورده و حالش بده تموم خونرو بزنه بشکونه