2777
2789
عنوان

تایپکام خار داره یا سوزن نمیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم ذوق داری و بدت نمیاد باهم در ارتباط باشید ولی بنظرم پسری بخوادت شمارت بابات میخواد بجا خودت

دقیقااا آفرین منم اهل دوستی نیستم یعنی جربدم خودمو نمی دونم چه خاک بریزم سرم اره ذوق سکته ای دارم

کاربری دست دو نفره 
این دفعه صداتو ببر بالا بگو اقا مگه نمیگم شوهر دارم‌مزاحم نشو یه حلقه ام‌بنداز

اوکی من وسط دروغام خندم میگیره تصورکردم الان غش کردم از خنده اصلا با داییم برم یه بار دست در دست هم هوم

کاربری دست دو نفره 
اوکی من وسط دروغام خندم میگیره تصورکردم الان غش کردم از خنده اصلا با داییم برم یه بار دست در دست هم ...

نه دیگه جدی باش ولی داییتم خوبه ببرش ببینه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اره فقط نمی دونم داییمو چه بهانه ببرم به داییم بگم یا نگم

بگو بهش بابا مستقیم بگو 

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

نمی دونم چی بگم الان دارم خجالت می کشند حالا منو داییم خیلی راحتیماا

بهش بگو یه اقایی مزاحمم شده بیا باهم از جلوش رد شیم بیخیال بشه دیگه باید بگی دیگه مزاحم میشه باز 

دقیقااا آفرین منم اهل دوستی نیستم یعنی جربدم خودمو نمی دونم چه خاک بریزم سرم اره ذوق سکته ای دارم

نمیدونم چرا حس میکنم این اقا به اصطلاح گارسون به خیلی از دخترای دیگه هم پیشنهاد داده و میده😐

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱