من حدود ۱ ماهو خورده ایه با یکی توی رابطه و اولین ماه همچین اوکی بود ولی از ماهه دوم کلی سرد شد ونمیدونم واقعا چرا سریع عصبانی میشه کلی بهونه میاره بعدم میگه من کلی کار دارم تو درکم نمیکنی من دو روزه کامل خون گریه کردم باهاش حرف زدم اما انگار هیچه هیچ به نظرتون بزارم فردا اگه اومد دیدمش باهاش منطقی حرف بزنم؟؟؟بعد از اونور بیوش گذاشته 00 01 بعد معنیشو که پیدا کردم میشد یه نفر در کل زندگیم بعد توی شکم که با کسه دیگه ای هست یا نه آقا من خل شدمم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرم نه توام مثل خودش شو ببین براش مهمی یا نه اگه بخاطر اینکه تو مثل خودش شدی میخاست کات کنه بدون د ...
یکم دیره😂حقیقتش همین الان بهش کل چیزایی که تو دلم بود گفتم و صبح که بیدار بشه همشو میخونه ببین آخه خیلی فشار میخورم بابا من نیومدم تو رابطه که برم بخوابم اومدم که محبت و توجه ببینم بعد این کره خر باسن محلی میکنه خداییش فشار نمیخوری اگه بجای بودییی
چرا حق میدم بهت ولی حتما دوستت نداره که اینجوری رفتار میکنهبخاطر همین گفتم بیخیالش بعضیا واقعا شعور ...
ببین بهش گفتم چته گفت یه خسارت ۷۰ تومنی به ماشین مردم زدم اعصابم اینند روز خورده راست میگه از همون روز تا الان حدودا میشه یه هفته و خیلی بد اخلاق شده و محل نمیده