2777
2789
عنوان

شمر

145 بازدید | 4 پست

شمر که قلب شیعه راسوزانده هی نسل به نسل خلق راگریانده درمورداو مورخین میگویندیک عمر نماز مستحبی خوانده شمرلعین که راه راکج میرفت ازروی هواو ازسرلج میرفت درسابقه اش جهادوجانبازی داشت باپای پیاده دائماحج میرفت این شمرکه پای وپایه اش لنگیده از حرص بهشت کله اش هنگیده درلشگرحضرت علی درصفین ضدپدریزید می‌جنگیده روحیه ی زهدوخوی ایمانی داشت تاکیدعمیق برمسلمانی داشت شمراهل شراب و رقص و کنسرت نبودیک پینه اصل روی پیشانی داشت خدایا ماراعاقبت بخیربگردان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@niniyar‍ 

چرا اینو تعلیق نمیکنی تاپیک پرت و پلا سیاسی میزنه توهین میکنه به بقیه میگه جاسوس اسراییل

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
2790
2778
2791
2779
2792