2777
2789
عنوان

دیگه سرد شدم

83 بازدید | 11 پست

حس میکنم دوسش ندارم تا قبل جدی شدن رابطه انگار دوسش داشتم بعد اینکه نامزد شدیم دیگه اون حس قبل و ندارم روز به روز میگذره حسم کمتر میشه حتی به تموم کردن فک میکنم دلیلش چیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما نامزدیمون بهم خورد دارم دق میکنم 

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چرا

خانواده ها اونم انگار از خداش بود

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چقد منی تو من قهر کردم خانواده اش آتیش بیار معرکه شدن اونم تلاش نکرد برا موندنم😐

من که حتی قهرم نکردم اتفاقا تا جایی تونستم ساختم

من که حتی قهرم نکردم اتفاقا تا جایی تونستم ساختم

میدونی منم ساختم جوری بهش رو داده بودم تو هر چیزی، همینم باعث پرو بودنش شد.. 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز