2821
2789
عنوان

همسرخوب

115 بازدید | 4 پست

اگه دارید قدرشو بدونید، واقعا نعمت بزرگیه، همین الان برین اتفاقی همسرتونو پیشونیشو دستشو بوس کنید، بهش بگید چقدر بودنش براتون با ارزشه، یادتون نره، یوقتایی زود دیر میشه، قدر مرداتونو بدونین، اونا خیلی زحمت میکشن واسمون، انشاالله همیشه در ارامش و سلامتی باشن، هرکی همسرشو بوسید الان و قدر دانی کرد ازش لایک کنه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

الان خطریه بوس کنن 😈🤣

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندیچونمن نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اصلا خوب نیست با این سن همش تاپیک در مورد همسر و آقایی میزنی ها . 

برو یه چندتا کلاس تابستونی ور دار سرت گرم شه. 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
2824
2823
2791
2779
2792