2777
2789

درمورد جهیزیه حرف میزدم بازنعموم و زنه بابابزرگم

بعد درباره ی ماشین لباسشویی حرف زدم 

دو ساعت میگفت ماشین لباسشویی سنگین بخر 10 کیلویی بخر از 5 کیلویی بهتره جادار تره

منم چون درمورد یخچال خونده بودم که بابد به وزنش دقت کرد که وزنش زیاد نباشه به فکرم نرسید که منظورش از 10 کیلویی یعنی 10 کیلپ پارچه میشه تو انداخت فکر کردم وزن خود ماشین لباسشوییه

بعد که متوجه شدم گفتم آها منظورتون اینه فکر کردم وزن خود ماشین رو میگین

بعد خنده و شوخی برگشت گفت ولی تو خیلی ساده ای

بعد به مامانم برگشت گفت دخترت خیلی ساده هست

چون تا حالا به زرنگ بازی فکر نکرده

گفت سعی کن تو این چیزا زرنگ باشی و ساده نباشی

خب زنک کم‌عقل وقتی خودت میگی لباسشویی سنگین یعنی وزن خود لباسشویی منظورته دیگه نه ظرفیتش...

انگار که من چندبار لباسشویی خریدم و چندساله همسر کسی بودم خیلی ازش حرصم گرف ولی هیچی نگفتم😒

وا بنده خدا از خیرخواهی گفته

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم منظورش بد نبوده خداروشکر کن الان یاد گرفتی چندسالته ?

نه خودم میدونستم لباسشوییا ظرفیتاشون فرق داره

فقط نمیدونستم ظرفیتارو با کیلوگرم میگن نه با لیتر

نمیتونم باور کنمجلو زنعموم چرا باید میگفت

دیگه جلوی این اون نداره که داشته یادت میداده نگفته احمقی که گفته ساده ای

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.