2789
عنوان

مادر شوهرم

233 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

مادر شوهر من زن خوبیه اما خوب همیشه تقریبا برای ما تصمیم میگیره . تصمیماش بد نیست ها خیر خواهانه است اکثرا ولی من ذاتا از رییس داشتن خوشم نمیاد . الان بی مشورت با من یکی رو به عنوان پرستارم پیدا کرده هیچ حرفی اطلاعی هم به من نداده فقط با شوهرم حرف میزنه راجع بهش . الان به نظر شما من چه کنم ؟ پرستار نیاز داشتم اما این روش رو دوست ندارم

بگو من راحت نیستم باهاش خودت یکی دیگه پیدا کن

تقصیر شوهرت دل به دلش میده خب

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرستار واسه چی ؟؟؟

به شوهرت بگو چرا به من نمیگه وقتی واسه تو پرستار گرفته پس باید تو نظر بدی نه شوهرت

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
اگه با هزینه خودش میکنه که اسب پیش کشی و دندونشو نمیشمرن

الان چون شوهرم درس داره 3 تومن میده ماهی اما خوب بده خودش گیر داده پسرش درس بخونه پولشم بده . ولی دلیل نمیشه بی مشورت من برای بچم پرستار بگیره

الان چون شوهرم درس داره 3 تومن میده ماهی اما خوب بده خودش گیر داده پسرش درس بخونه پولشم بده . ولی دل ...

عزیزم این مشکل همه عروسایی هست که خانواده شوهرشون بهشون کمک میکنه.اگر میخوای تو کارت دخالت نکنه نباید ازش پول بگیرین .اون الان به خودش این اجازه رو میده که دخالت کنه.ولی من چون خانواده همسرم ریالی کمک نکردن دم دخالتاشونو قیچی کردم ولی اگه کمک کرده بودن زبونم بسته بود

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
عزیزم این مشکل همه عروسایی هست که خانواده شوهرشون بهشون کمک میکنه.اگر میخوای تو کارت دخالت نکنه نبای ...

من خودم شاغلم و میتونیم با حقوق من سر کنیم و حتی پس انداز کنیم اما پدر شوهر مادر شوهرم به همه بچه هاشون پول تو جیبی میدن و همه هم میگیرن و تا بتونن ببخشید ولی تیغشون میزنن (وضع پدر شوهرم خوبه شکر خدا ) در این حد که برادر شوهرم با اینکه متخصصه بازم از باباش پول ماهانه میگیره اجاره و شارژشم اون پرداخت میکنه . واسه همین منم چیزی نمیگم . اما من زن این خونه ام و حق دارم حرفم تو خونم اجرا شه

سعی کن مستقل باشی مادر شوهر منم اینجوری بود یواش یدا همه چیه زندگیمو جدا کردم ی جورایی با کارام بهش فهموندم زنگی ما بهش ربطی نداره تو همه کارامون دخالت میکرد منم بدم میومد

من خودم شاغلم و میتونیم با حقوق من سر کنیم و حتی پس انداز کنیم اما پدر شوهر مادر شوهرم به همه بچه ها ...

به نظرم که سخت میگیری همین که به فکرته پرستار بگیره برات کمک حالت باشه کافیه.اگرم پرستارو دوست نداری با سیاست عوضش کن نه با دلخوری

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️