2777
2789
برای همین بعد 6 ماه با دوتا پاهای خودم رفتم دادگاه و دادخواست طلاق دادم و مهریه هم دادم که خلاص بشم ...

ببین گاهی اوقات اونجوری هم که ادم باید تصمیم بگیره میبینی یه جاییش میلنگه. شاید خدا میخواست امتحانت کنه. از رحمتش غافل نشو دوباره بش اعتماد کن و یک درصدم ناامید نباش. امیدوارم دختر با ایمان سر راهت قراربگیره و ازدواج کنی 

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بی غیرتی باب شده الان تازگیا پسرا به یکی بسنده نمیکنن بلکه 3.4 تا تو آب نمک دارن

دخترای دهه هشتادی بدرد پسرای دهه شصتی میخورن نه از این بابت که زن دهه شصتیا بشن چون اختلاف سنی بسیار زیاده 

پسرای دهه هشتادی هم بدرد این میخورن گیر دخترای دهه هفتادی بیفتن و طعم واقعی خیانت رو بچشن چون اکثر دخترای دهه هفتاد پسرا رو سرکار میذاشتن و همزمان دو سه تا دوست پسر داشتن

دختری که واقعا جایگاه خودشو بدونه ارزوی خیلی از مرداس ممنونم

اولا اینکه فقط هیچوقت از خدا ناامیدنباش همیشه بهش ایمان داشته باش. من خودم هر روزی که میگذره ایمانم بیشتر میشه . 

دوم اینکه لطفا همه دخترا رو با یه چوب حداقل نزن. هم ادم خوب هس هم بد . میتونی زندگیتو دوباره بسازی. چه مجبوری بخاطر یه دختر سلیطه و بی تربیت و بی ایمان دوباره ازدواج نکنی. بخدا توکل کن . امیدوارم تو که اهل تشکیل دادن خانواده ای یه دختر خوب و با ایمانم بیاد تو زندگیت

..

اولا اینکه فقط هیچوقت از خدا ناامیدنباش همیشه بهش ایمان داشته باش. من خودم هر روزی که میگذره ایمانم ...

میدونم دختر خوب هست پسر خوبم هست اما...

داغونا اونقدر زیادن که خوبا گم شدن بین اینها 

منم الان 37 سالمه و بعد از طلاق چسبیدم به خدا و اونقدر بهش نزدیک شدم که حد نداره و حال دلمم کاملا خوبه و هرچی خدا بخواد راضی ام