2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این وضعیتی که همه اکثرا روابط نزدیک در حد ازدواج بدون تعهد دارن پسری که میره سراغ ازدواج پسره خیل ...

درسته ولی مردی که با قانون بره جلو بگه آقا قانونه که دوتا زن میشه عقد کرد منم می‌کنم میشه کاری کرد اونموقعه؟

دقیقا همین ترس داره دخترای الان ولنگ باز مردام سریع وا میدن🤦🏻‍♀️

دخترا که اره بعضیا شورشو دراوردن هم طرز پوششون هم زندگی بهم زنن . ولی اینقد مردا سستن که باید خیانت کنن باید کثیف کاری کنن . مقصر دختران فقط؟

..

با این وضعیتی که همه اکثرا روابط نزدیک در حد ازدواج بدون تعهد دارن پسری که میره سراغ ازدواج پسره خیل ...

مطمئنی  اون  هزار جور  را  ول کرده؟؟

خیلی از پسرها به خاطر گرفتن  خونه ی سازمانی و بیشتر شدن  فیش حقوقی و  ..  میان سراغ  دخترهای شیرین عقل که مفت  باهاشون ازدواج  کنن 

متغیر است من استخدام رسمی نیستمکارم آزاد است دست خودم استولی اصلا مهریه ی سکه را قبول ندارممهر ...

منم با شما هم نظر هستم الان کمتر پسری پیدا میشه توانایی پرداخت مهریه بالای 14 تا رو داشته باشه مگر اینکه پولی از جایی بهش بدن 

مطمئنی اون هزار جور را ول کرده؟؟خیلی از پسرها به خاطر گرفتن خونه ی سازمانی و بیشتر شدن فیش حقو ...

وقتی خونه باباش هست و خرجش رو میده چه خونه سازمانی اون فیش هم که میگید نهایتا 2 میلیون اضافه کنن

بله کم است.راحت میتونه چهار همسر عقدی و چهل صیغه ای داشته باشهحق طلاق هم که دارهحق حضانت فرزند ه ...

خانوم چرا چیزی رو میگی که این بنده خدا یا خانومای دیگه رو به شک بندازی

4 تا زن عقدی واسه اهل سنت هست و شیعه ها اگر بخوان یک زن رو بکنن دوتا زن اول اتوماتیک حق طلاق رو میگیره از دادگاه و مرد بدون اجازه ی زنش نمیتونه زن دوم یا سوم و چهارم رو بگیره

بعد این اقا حقوقش 15 تومنه در ماه این زن خودشم به زور میتونه راه ببره با قرض و قوله بعد بره زن دوم بگیره؟؟

صیغه بحثش جداس تمام مردایی که زن دارن میتونن زن صیغه ای هم داشته باشن که اون بستگی به اون مرد داره که چقدر مرد باشه و اهل خیانت نباشه 

دخترا که اره بعضیا شورشو دراوردن هم طرز پوششون هم زندگی بهم زنن . ولی اینقد مردا سستن که باید خیانت ...

اووو تا دلت بخواد مرد با خدا مومن خیانت کار دیدم که سست بوده

مطمئنی اون هزار جور را ول کرده؟؟خیلی از پسرها به خاطر گرفتن خونه ی سازمانی و بیشتر شدن فیش حقو ...

داخل ازدواج پسر بیشتر محدود میشه تا دختر از رفیق بازی گرفته تا راحتی خونه پدر 

@پسرفندوقیم‍ نظر تو چیه عزیزم؟

مهریه ۱۴تا خوبه به شرطی که حق طلاق و تنصیف اموال بده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم میدونی که شیرین عقل یعنی چی.یعنی کسی که عقل نداره.دختره وقتی شیرین عقل باشه در اینده بچشون هم امکان شیرین عقلیو خواهد داشت

..