2777
2789
عنوان

طلاق چه جوریه

102 بازدید | 12 پست

سلام میشه بگید طلاق یا جدایی چه جوریه؟پشیمون نمیشید؟فیلتون یاد هندوستان نمیکنه؟با بقیه خودتون رو مقایسه نمیکنید؟چه حس و حالی رو تا چند وقت تجربه میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعداد رقم ازدواج ها مهم ندونین همین ک وجودش دارن ارتباط ها آزاد مخفی بدون محرمیت ندارن هزار بار جای شکرش داره و آرامش هاش داره وجدان راحتش  چون ماها نمیتونم بدون محرمیت ارتباط بگیریم فوق اشتباه سقوط هس 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اره بعضیا آدم ها تنهایی میتونن گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون و نیاز جنسی‌شان هم کم و یا میتونن کنت ...

نه من میگم زندگی که احتیاج به طلاق داشته باشه چرا جراتش رو پیدا نمیکنم چرا مرد میدون نیستم؟

نه من میگم زندگی که احتیاج به طلاق داشته باشه چرا جراتش رو پیدا نمیکنم چرا مرد میدون نیستم؟

خوب قوی بودن آدم ها تو این مسائل مثل هم نیست و اینکه اول تغییر کردن همینطوریه درد داره باید حرف بشنوی و اهمیت ندی باید ببینی چقدر بقیه پشتت هستن

من توسن ۱۵شوهرم دادن،۲۰سالگی طلاق گرفتم

تو محیط بسته و داری فقر فرهنگی شدید

با داشتن پدری سنتی،خشک،متعصب و داری شخصیت پارانوئید ،فحاش و دست بزن دار،

باوجود این ها ومحدودیت های زیاد و عدم داشتن پشتوانه ی مالی وعاطفی بخاطر لطف خدا که بهم استعداد درس و روحیه ی پشتکاری ،دبیرستانمو ادامه دادم رفتم دانشگاه،الان هنوزم توفشارم ولی نسبت ب قبل خیلی بهتره بازم سختی هایی دارم مثل نیاز عاطفی،نیاز ب همدم و ازدواج دوباره، ولی خب خودمو سرگرم درس و کار میکنم تاببینم چی پیش میاد ۲۲سالمه