2789
عنوان

قبل پریودمه

146 بازدید | 12 پست

من مدتهاس شیرینی مصنوعی نخوردم امروز قبل پریودمه ی ولع شدید داشتم کلی شکلات چیز شیرین اصلا عجیب اشتها زیادی داشتم حجم زیاد غذااا‌بعد ماها داشتم از عوارض قبل پریوده ؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ورشکست میشم انقد هوس کیک میکنم دیگه خودم دست به کار میشم اخر

اخه من یک سال شیرینی نخوردم دیشب زفتم خرید برا دخترم عکسش هم تاپیک کرذم از ظهز بعد باشگاهه فقط شیرینی میخوام دارم خفه میشم ب جز شیرینی کلی گوشت تخم مرغ خورذم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه من یک سال شیرینی نخوردم دیشب زفتم خرید برا دخترم عکسش هم تاپیک کرذم از ظهز بعد باشگاهه فقط شیرین ...

منم همینم من حالم از پاستیل بهم میخوره پریود مثه تراکتور میخورم غذا هم نمیتونم فقط خوراکی ای که تو شکلات باشه و کیک ،تا یه هفته بعدم همش تشنمه تو خواب دهنم خشک میشه و بیداری مثه تانکرم

دیگه هورمونته

وووای خیلی بده یکسال بود نخورده بودم ببین نودل خورذم انبه خوردم‌نوتلا تخم مرغ ابپز. برنج گوشت استیک  بیسکویت شوکورول نون پنیر. نون کره پسته کره بادام زمینی همش همین عصر تا شب

منم همینم من حالم از پاستیل بهم میخوره پریود مثه تراکتور میخورم غذا هم نمیتونم فقط خوراکی ای که تو ش ...

وووای منم اینجور شذم

عیب نداره قراره کلی خون پس بدی وقتی بهش احتمالا اشتهات کور شه

مرسی ک نگفتی خیلی خورذی ممنون