2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدوتاش من کلن یه بار تو عمرم رفتم امام رضا ک حاجت گرفتم

واقعا حاجت گرفتید ؟

اگه خدا بخواد دعوت شم ماه بعد برای اولین بار میرم مشهد🥺

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

رفته بودم روضه

میگفت که امام زمان یبار اومده کنارم گفت من حالم خوب نیس

گفم چرا گفت هیچکس بخاطر من نمیاد ابنجا که

یکی زن مبخواد بکی شوهر میخواد یکی پول میخواد یکی خونه میخواد‌.....

ما چیکار کردیم واسشون 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من اولین بار رفتم پابوس امام رضا حاجت رواشدم

بزودیم میرم پابوس امام حسین

امیدوارم ب حاجت چندین سالم برسم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

امام رضا حواله ام کرد کربلا نمیدونم اونجا امام حسین حاجتم داد یا عباس🥲

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

واقعا حاجت گرفتید ؟اگه خدا بخواد دعوت شم ماه بعد برای اولین بار میرم مشهد🥺

خوش به سعادت عزیزم

منم خیلی دلم میخواد طلبیده بشم

ان شاء الله حاجت روا برگردی

التماس دعا 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚الهم عجل لولیک الفرج💚می شه لطفا برای حاجت رواییم یه دونه صلوات بفرستی؟ان شاء الله که خودتم حاجت روا بشی❤️
رفته بودم روضهمیگفت که امام زمان یبار اومده کنارم گفت من حالم خوب نیسگفم چرا گفت هیچکس بخاطر من نمیا ...

چه جوری بخوایم ایشون رو ..‌زندکی ها شاد نیست دلخوش نیستیم و بارها عرض کردیم خدمتشون که گم گشته داریم ...آقا چه جوری بخوایم

رفته بودم روضهمیگفت که امام زمان یبار اومده کنارم گفت من حالم خوب نیسگفم چرا گفت هیچکس بخاطر من نمیا ...

چه جوری بخوایم ایشون رو ..‌زندکی ها شاد نیست دلخوش نیستیم و بارها عرض کردیم خدمتشون که گم گشته داریم ...آقا چه جوری بخوایم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز