2777
2789

زیاد دیدم از این ادما

قطع ارتباط کامل اگر تونستی

اگر نه یه بار رو به رو کن یاد میگیره دهنشو ببنده 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید سعی کرد دوری و دوستی کرد و هیچ حرفی رو بهش نزد 

حتی اگه خواست ازت حرف بکشه یا پشت سر کسی حرف بزنه سکوت کنی و سعی کنی بحث رو تموم کنی 

رفتارشم مهم نیست چون طی سالها همه میشناسنش و دیگه حرفاش و رفتاراش ارزشی ندارن

باید سعی کرد دوری و دوستی کرد و هیچ حرفی رو بهش نزد حتی اگه خواست ازت حرف بکشه یا پشت سر کسی حرف بزن ...

شوهرم حرفامو به مادرش میرسونه و خواهرش زنگ میزنه گله

چاره ای نیست پیش شوهرت فقط از روزمرگی های واجبتون حرف بزنید از هیچی دیگه نگو

گزارشگرارو دیدی جز به جز همه چیو میگن اینم همینطوره همه دو نکته به نکته نوت برداری میکنه و سعی میکنه چیزی از قلم نندازه و همه رووو آمار میده به مامانش