2777
2789
عنوان

ینی گی تو شانسم🤣🤣

304 بازدید | 25 پست

کلللل روز مث خر کار کردم

۲ دیقه اومدم نشستم و پامو انداختم رو میز (میزم یه جوریه از پشت پیدا نیستم برا همین کسی نمیدید منو) و داشتم با تلفن مث جلفا با دوستم چرت میگفتم صدامم یجوری بود شنیده میشد🤦🏼‍♀️یهو یکی غریبه اومد...اول فکر کردم تعمییرکاره چون قرار بود تعمیرکار بیاد، ولی یهو دیدم هی داره اینور اونور سرم میکشه و هی بهش چشم غره میرفتم

یهو اومد بالای میزم و اصن وقت نکردم درست بشینم و دیدچطوری نشستم🤣

یه نگاه عاقل اندر سفیه کرد و گفت خانم فلان چیز کجاست منم گفتم شما فلان چیزو میخوای چیکار🤣🤦🏼‍♀️

یهو کفتم من فلانی ام مدیر کل اینجا🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

(فقط اسمشو شنیده بودم و میدونستم خیلی ادم حسابیه ولی ندیده بودمش)

🤦🏼‍♀️یهوپاهامو انداختم خنده ام گرفت🤦🏼‍♀️🤣

حالا مگه خفه میشدم🤦🏼‍♀️

وسطاش از خنده میزدم رو پیشیمونیم🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️

تمام مدت نگاهش عاقل اندر سفیه بوددد🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ینی اخراج میشم؟🤣

اینهمه مث کار کردم یکی نیومد بعد صبح تاحالا تا نشستم مدیر کل اومد

گییی تو این شانس

ولی خدایی اواخرش خنده اش گرفت و باهام مهربون شد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیخیال بااااوااا

همیشه من زیرتم توجه کردی😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بیخیال بابا همه سوتی میدن😂

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خستهام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته. یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمیخوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم میکرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت میشدم. یادته همیشه میگفتی زندگیرو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حالمون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط میخوام این روزها نباشم. میشه؟:)