2777
2789
عنوان

حاملگی بدون دخول

277 بازدید | 22 پست

من تو تاپیک قبلم گفته بودم رابطه بدون دخول داشتما یک روز بعد پریودم و بعد ۶ ساعت ۴ تا ال دی و ۸ ساعت بعدش ۴ تا دیگ خوردم امروز یک هفته میگذره از رابطم از صبح دل درد خفیف داشتم و الان لکه بینی قهوه ای و انگار خون با آب قاطی شده باشه اونجور دارم یکم یعنی پریود میشم یاحاملگیه بعد هنوزم وقت پریودم نیست وقتم ۲۰ مرداد خیلی استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنت داغوووون‌کردی چ خبره۴ تاال دی باهم 

با دخولش امکان بارداری با یبار کمه بدون دخول اینقد ترسیدی 

پریود شدی نظم‌پریثدیت بهم‌میخوره اینجوری نخور قرص 

نهایت ی دونه اورژانسی میخوردی نیاز ب ایندهمه قرص نبود

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چه خبرهههه این همه ال دی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حس میکنم پیشاب بود و یکم مایع منی خورد ب دهانه واژنم

قرص هم خوردی دیگه بدنت رو داغون کردی ک 

پریود میشی ب احتمال زیاد  ممکنه تاریخش عوض بشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بدنت داغوووون‌کردی چ خبره۴ تاال دی باهم با دخولش امکان بارداری با یبار کمه بدون دخول اینقد ترسیدی پر ...

قرص اوژانسی نداشتم اولین بارمون بود ترسیدم ال دی داشتم خوردم