2777
2789
عنوان

❤️💗💗💗💗💗

320 بازدید | 5 پست

مشترک گرامی: شما به دلیل زیبایی بی اندازه  قلب مهربان و جذابیت کُشنده ونگاهی گیرا، جایگاه ویژه ای‌در قلب من دارید، که امکان لغو آن وجود نداشته و به صورت خودکار تمدید خواهد شد.💙  •روح‌من•️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو به خواهر مادر خودت درخواست دوستی بده پفیوزرزر. میبینی زدم متاهل و متعهد 🤬🤬🤬

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

بیشعوری

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

چرا درخواست میدی مردککک

رفیق برای هرچی که غصه میخوری چه کوچیک چه بزرگ تموم میشه ، حتی اگه تا ابد یادت بمونه ، اره میدونم بعضی چیز ها خیلی دیر میگذره ولی امیدت رو از دست نده ، تو کسی هستی که وقتی خدا تورو آفرید گفت فتبارک الله احسن الخالقین. اگه شد برای منم یه صلوات بفرست تاپیک کتاب یا فلسفی دیدی تگم کن مرسی 💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز