2777
2789
عنوان

یعنی چی آخه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 18 پست
نمدونم واقعا سر در نمیارم بعدشم اگه مال چند سال پیشه چرا الان زنگ زدن همه چیش عجیبه برام

چقد به دوستت اعتماد داری؟

آدم دروغگویی نیست؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چقد به دوستت اعتماد داری؟آدم دروغگویی نیست؟

از چه لحاظ دروغ گو؟؟ آخه میشناسمش فرق شوخی و جدی بودنشو تشخیص میدم بعد خودش با شمارش تو نی نی سایت عضو شده بود تایپیک اینام زده بود بعدش به من داد منم یک روز اینا توش بودم چیزیم نگفتم چون شماره یکی دیگه بوده اصن

من اولا اظهار نظری با شماره اون نکردم دوما الان چند ساله گذشته چرا باید بعد چند سال بهش زنگ بزنن اینو بگن شماره هم مال مامانشه!!! من واقعا برام عجیبه 

🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چه لحاظ دروغ گو؟؟ آخه میشناسمش فرق شوخی و جدی بودنشو تشخیص میدم بعد خودش با شمارش تو نی نی سایت ع ...

خب الان چرا نگرانی؟  اگر کاری نکردی و حرف خاصی نزدی  پس چرا داری بهش فکر میکنی؟  اصلا از هرجایی بخوان زنگ بزنن. 

تو چرا نگرانی؟   بیخیال باش

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خب الان چرا نگرانی؟ اگر کاری نکردی و حرف خاصی نزدی پس چرا داری بهش فکر میکنی؟ اصلا از هرجایی بخوا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐فازت چیه؟؟ سوال کردم میخواستم ببینم نی نی سایت دادسرا داره یا نه و کلا چجوریه و چرا زنگ زدن چون گفتم کسی شاید تجربه داشته باشم چون میخواستم به خودش بگم من از خودم مطمئنم خیلی جالبه واقعا سوالم میپرسم یکی یه چی میگه بعدشم شماره مال اونه به من چیزی نمیشه این یک دوما خوب طرف به من زنگ زده این چه معنی میده؟؟ به آدم برمیخوره

🤍