2777
2789

بعضیارو میبینی خیلییی خوشگل و خاصن واقعا ولی کسی بهشون توجه نداره و ازشون خیلی تعریف نمیشه بعضیا هم چهره خوبی دارنا همه زیبایی خودشون رو دارن ولی واقعا خاص نیستن اما یهو میشن مرکز توجه.چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذابیت باعثشه 

جذابیت در چهره خلاصه نمیشه

علاوه بر اون بعضی ها شاید زیبا نباشن اما چهره گیرا و خاصی دارن که ترکیب اون با خصوصیات اخلاقی و کلامیشون باعث مجذوب شدن دیگران میشه

بعضی افرادم خیلی انرژی خوبی انتقال میدن که باعث جذب بیشتر میشه 

این وسطا به جز قیافه یه چیزی هست به اسم زبوون،،،، چرب زبانی،،، تسلط روی گفتار،،،، اعتماد به نفس،، با ...

اره افرین بخدا من اصلا حسود نیستم جاریمم خیلی دوست دارم ولی برام جالبه زیاد قیافه انچنانی نداره ولی شوهرش براش جون میده ولی زبون چرب ونرم وسیاست فراوان جوری که مادر شوهر پدر شوهر وکلا قوم شوهر هرچی اون بگه نه نمیگن همه رو گرفته تو مشتش حتی وقتیم که میخواد جوابشون رو بده با خنده جواب میده کسی ازش ناراحت نمیشه

خب اخلاق و شخصیت باعث میشه:من تقریبا میشه گفت قیافم معمولیه ، و همیشه لفظ قلم حرف میزنم با فامیلامون و این دست خودم نیست درونگرام و همین باعث میشه دیگران حس کنن مغرورم و در کنارش با چند نفر جورییییی ناز و ملوس حرف میزنم و رفتار میکنم که شخصیتم جالب بنظر میاد 

مثلا با پسر عموم خصوصیات اولو دارم(لفظ قلم حرف زدن و..) اما با داییم اصلاا اینجوری نیستم همینکه وارد میشه جیغ خفه میکشم و بچگونه حرف میزنم و دست خودم‌نیست و  پسر عموم دیدنی میشه قیافش😂خودم حس میکنم بخاطر همین کانون توجهم و اصلا از این راضی و خوشحال نیستم