dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8869 عنوان سلام چطورین 57 بازدید | 4 پست خوبین من یکم دلم گرفته یک حرف شوهرم رو به مامانم گفتم اونم به طرف شوهرم جبهه گرفت گفتم که شوهرم گفته اون لباس های عید و اومدین گفتین که ما خریدیم یعنی خانواده خودم و اینکه لباس عید هایی که حساب کردم و اصلا یک فرد دیگ باشه حساب نمیکنه و اینطوری 1404/05/04 | 18:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37525 از این ببعد این چیزا رو به دوطرف نگو،خودت یجوری حل و فصل کن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8869 از این ببعد این چیزا رو به دوطرف نگو،خودت یجوری حل و فصل کن شوارم گفت نگو اما به صورت درد و دل خواستم بگم الانم مامانم میگه خیلی کوتاه اومدم دیگه بهش میگم
dokhtarjonhhhggfddff مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8869 از این ببعد این چیزا رو به دوطرف نگو،خودت یجوری حل و فصل کن واقعا دلم میگیره از این کارا و حرفا
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37525 شوارم گفت نگو اما به صورت درد و دل خواستم بگم الانم مامانم میگه خیلی کوتاه اومدم دیگه بهش میگم وای چه بدبگو این بارم به بزرگیت ببخش، باهاش صحبت میکنم و اینچیزا رو بگو تا آروم بشه خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید